Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.886
- 11.985
- 1.163
Emre Akbaba ve Ndiaye ikisi birden gelse ve Selcuğu yollasak baya iyi olurdu ama gerçeğe dönelim Donk - Selcuk tandemi ho
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Everton da almak istiyormus Malcom'u.Gianluca Di Marzio :: Roma, interest in Malcom and Suso for the attack: the latest
Dzeko
Schick
Defrel
Cengiz
Kluivert
El Shaarawy
Perroti
Hala hucum oyuncusu almaya calisiyorlar kafayi yediler galiba
milandan stoper kiralayalım
Nuri, Fernando ile beraber büyük akıl katar orta sahaya ama dinamizm de lazım yanında. Fernando - Nuri - Badou orta sahası fena olmazdı sanki.Nuri Şahin'i mi alsaydik orta sahaya? Boylece muhtemel 2 yabanci hakkimizi da stoper ve forvet icin kullanirdik.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ama o vakit dedigimiz olmuyor, yine bir yabanci hakkini orta sahadan kullanmis olacagiz o bakimdan Nuri ismini ortaya attim. Iyi Turk stoper ve forvet yok alinabilecek malesef.Nuri, Fernando ile beraber büyük akıl katar orta sahaya ama dinamizm de lazım yanında. Fernando - Nuri - Badou orta sahası fena olmazdı sanki.
ligde şampiyon oluruz bunlarsız ama avrupa kötü olurStoper ve 8 numara olmadan zor işimiz eminim Fatih hoca bizden fazla istiyor
İtalya ve İngiltere buradaki geniş kadrolardan ekmek çıkabilir ...milandan stoper kiralayalım
Belhanda'yı şutlamak lazım benim senaryoda da.Ama o vakit dedigimiz olmuyor, yine bir yabanci hakkini orta sahadan kullanmis olacagiz o bakimdan Nuri ismini ortaya attim. Iyi Turk stoper ve forvet yok alinabilecek malesef.
milandan stoper kiralayalım