Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Akbaba ve Ndiaye ikisi birden gelse ve Selcuğu yollasak baya iyi olurdu ama gerçeğe dönelim Donk - Selcuk tandemi ho

Psv maçında anlaşıldı ki bu takıma en az 1 ofansif karakterde orta saha oyuncusu şart. Fernando Donk Selçuk'la yarı sahamızda pas yaparak kanatlara inerek Rodrigues, Feghouli bir şeyler yapsın diye bekledik maç boyunca. Başka taktiğimiz yok çünkü. Ligde bu çok göze batmadı. İç sahada seyirci dopingiyle eziyoruz zaten. Deplasmanlarda bu yüzden zorlanıyorduk, kolay maçımız neredeyse olmadı deplasmanda. Bu sene hem CL hem lig var. Fatih hoca en iyi savunma hücumdur mentalitesindeyse hücum karakterli orta sahalara ihtiyacımız şart. Yoksa savsak savsak kendi sahamızda pas yaparak CL deplasmanları bitmeyebilir.

Nuri, Fernando ile beraber büyük akıl katar orta sahaya ama dinamizm de lazım yanında. Fernando - Nuri - Badou orta sahası fena olmazdı sanki.
Ama o vakit dedigimiz olmuyor, yine bir yabanci hakkini orta sahadan kullanmis olacagiz o bakimdan Nuri ismini ortaya attim. Iyi Turk stoper ve forvet yok alinabilecek malesef.

umut bozoku kiralasak,opsiyonu 10 milyon yapıp

Turk stoper olarak Serdar Tasci var diyecegim de iki Serdar da her an sakatlanmaya musait oyuncular

Ama o vakit dedigimiz olmuyor, yine bir yabanci hakkini orta sahadan kullanmis olacagiz o bakimdan Nuri ismini ortaya attim. Iyi Turk stoper ve forvet yok alinabilecek malesef.
Belhanda'yı şutlamak lazım benim senaryoda da. :D Badou daha iyi gider diye düşündüm oraya. Fernando - Nuri - Belhanda nasıl olur kestiremedim.

yabancı basın biraz ipucu verse keşke,kimi alıyoz haberimiz yok

psvnin çizgiye inişleri güzeldi,bi de hep kaleye vurdular 0 dayken bile.mesela rodrgiuesin en önemli özelliği bu ve 2.yarıda vitesi artıtıp yine 2 çalımla indi çizgiye,etkili oldu...

çizgiye inmeli ve cezasahasında topla buluşan oyuncu sayısını artırmalıyız.onyekurunun bile kafa golleri var.onyekuru,sinan ve mugdat cezasahasına girer.ama belhanda?fernando?gelirse emre akbaba ve ndiaye yapar bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt