Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu ile alakası yok.geçen seneki golleri izlerken buna denk geldim. dünden beri takıldım videoya. mariano'nun başakşehire attığı golden fazla izliyorum artık bu videoyu. abi bu ne hız tabakhaneye bok mu yetiştiriyorsun. elamanlar'daki havadan artislikten eser kalmıyor videonun sonunda....

Denizdeki hamlelerine dikkat etmesi gerekirmiş üstat. İbretlik bir son. :asd:

8 numara için kimse yazılmıyor badou dışında, alınmayada bilir 8 numara

Yalniz kafam sunu anlamiyor. Bu takim gecen sezon Ndiaye gittikten sonra resmen 8 numara diye her mac agliyordu, bunu teknik ekip te mutlaka biliyordur.

Bu transfer donemi yine gec kaldik, takimi koruyalim derken haftalar gecti. Stoperler vasat, orta saha vasat. Ilk once bunlar mutlaka gelmeliydi, Onyekuru ve Mugdat guzel hamleler ama takim suan en ihtiyaclar hala bosta.

Mesela

Sol stoper: Ivan Marcano (bedelsiz)
Orta saha: Sissoko, Stefan Johansen,

Bunlar geldikten sonra, hareket edersin.

Ama iste, ne desek bos.

Muslera

Mariano - Ivan - Serdar - Nagatomo

Fernando - Stefan/Sissoko

Feghouli - Belhanda - Garry

Gomis

Bunlarin ustune

Onyekuru
Mugdat
Ertac
Akbaba
Kiralik forvet

Tamamdir.

André gomes veya Denis suarez'i kiralamak zor olmamali

Barca da 9 orta saha oyuncusu var

suan için hem olanaklar kısıtlı hemde aman amanda geç kalmış sayılmayız bence. ndiaye üzerinden örnek vereceksek gecen yıl temmuz sonu transfer etmısız kendısını. yinede tabi transfer işi maddi yönleri dışında nekadar erken okadar iyi

hollandadan bi 8 numara transferi yapılabilir genç ve yetenekli piyasa cok ucuz orada

Orta saha için Fatih Terim İngiliz takımlarının kamp sonunu ve transfer sezonunun erken kapanacak olmasından dolayı bekliyor bence. En iyi seçeneği değerlendirecektir.

fernando
emre akbaba belhanda üçlüsü cok iş yapar gibi geliyor eğer olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt