Hıyara bak
Hıyara bak
Buda sağlam kolpacı. Selmanla yarışırHıyara bak
ingiltere ve leicesterdan diyorum8 numara nerede kaldi langggg
sinan iyi zayıflamış![]()
Vücut dilinden iyi anladığımı sanıyorum. Futbolcu olsam ve TD üm olsa, Fatih Terim' in alt dudağını sarkıtarak attığı bu bakışın muhatabı olmayı hiç istemezdim doğrusu. Hoca, kendisinden hiç hazzetmiyor; bunu ''DK nda, transfer etmek istediğimiz futbolcular iyi performanslarıyla piyasalarını yükselttiler; piyasa yapmasını umduğumuz futbolcularımız ise varlık gösteremediler'' sözü de apaçık destekliyor. Balonda dışında kastettiği başka birisi olamaz mantıken. Bu balonu (Nedense?) cansiperane övmeye çalışanlar da hep sıkı ''Terimci'' ler aynı zamanda. Bakalım süreç ne gösterecek?. Terim' i terketmeyeceklerdir de sığınacakları bahaneleri şimdiden üretmeye başlasınlar; zor manevra olacak kendileri için!:cool:
Vücut dilinden iyi anladığımı sanıyorum. Futbolcu olsam ve TD üm olsa, Fatih Terim' in alt dudağını sarkıtarak attığı bu bakışın muhatabı olmayı hiç istemezdim doğrusu. Hoca, kendisinden hiç hazzetmiyor; bunu ''DK nda, transfer etmek istediğimiz futbolcular iyi performanslarıyla piyasalarını yükselttiler; piyasa yapmasını umduğumuz futbolcularımız ise varlık gösteremediler'' sözü de apaçık destekliyor. Balonda dışında kastettiği başka birisi olamaz mantıken. Bu balonu (Nedense?) cansiperane övmeye çalışanlar da hep sıkı ''Terimci'' ler aynı zamanda. Bakalım süreç ne gösterecek?. Terim' i terketmeyeceklerdir de sığınacakları bahaneleri şimdiden üretmeye başlasınlar; zor manevra olacak kendileri için!:cool:
Sen gel bunu Valencia maçından sonra söyle Yerler burada seni renktaş: DHazirlik devrelerinde neden.iki ayri kamp olur bilir misiniz ,ilk kamp doneminde sırf fizik yüklenir,futbolcu topu gormez ya ,hazırlık maçı vs. elini kaldiracak gucu bile kalmaz hele takım yaşca da büyükse daha cok etkilenir,ikinci kamp donemi artik fizik bitmis taktiksel antrenmanlar baslamistir,mesela dunya kupasinda oynayanlar ikinci kampa katılır cunku zaten turnuvada fizik gucten dusmezler iste ondandir ki hazirlik maclari ozellikle de en basta olanlar hep yanıltıcıdır,fikir vermez. Ben de gencken basket kamplarinda yasadim bunu,oyle boyle kampta degildi ki suan TBF menajeri eski fener takim kaptani arkadasta cukurova sanayiden takim arkadasimdi,parkeleri optugumuzu bilirim yorgunluktan