Umut Özçelik
Büyük Kaptan
hangi kasın zedelendi Sergen?
nasıl yani?Kiralik oyuncularin kiralama bedeli sat/al maddesine dahil
Avrupa kuluplerine verilen cezalarda Bu sekilde uygulandi
Tekrar hatirlatmakta fayda var
Kiralik oyuncularin kiralama bedeli sat/al maddesine dahil
Avrupa kuluplerine verilen cezalarda Bu sekilde uygulandi
Tekrar hatirlatmakta fayda var
sen önce saygılı ol, sonrasını ben hallederim.40 yaşındaki profesör çocuk gibi konuşmaz yakışmaz , Şimdi tekrar uza
nasıl yani?
kiralama bedeli bizim gibi sattığın kadar al cezası dahilinde olan takımları bağlıyor mu?
Bos konusuyorsun, fazla zorlama kendiniBirde Onyekuru çıktı başımıza hahaha.
Rezillik resmen. Çocuk yetiştirme yurduyuz sanki. Elin Afrikalısını 1 sene opsiyonsuz kiraladık, kendisine 1.2 kulübüne 800 bin verdik.
Ama sorsan ‘zamana ihtiyacı var sakatlıktan çıktı lenn’.
Lan zaten kiralamışsın herifi, direk katkı vermek zorunda. Burda laf salatası yapıyolar.
En güzel örneği Giovanni dos Santos’dur. Hatta onun opsiyonu vardı.
22 yaşında kiralamıştık. Son 4 hafta form tutmaya başladı sonra bastı gitti zaten.
bir westham bir marsilya zaten hep yazilirŞu marsilyayı yanımıza illa yazıcaklar
bir westham bir marsilya zaten hep yazilirŞu marsilyayı yanımıza illa yazıcaklar
Bilmiyorum ama bunu onermistim. Maicon ile takas yapsak super olur.Galatasaray, Santos'un stoperi Verissimo için gelecek hafta temaslarda bulunacak. Real Betis, oyuncu için 9.5 M € teklif edecek. Santos, 10 M € + 1-2 M € bonus istiyor. Galatasaray, istekleri karşılamaya hazır görünüyor. (Calciomercato)
bunalr bizi psg mi saniyor
fotosporda gördüm dün gece
onu yazacaktım 5 dk önce.unutmuşum.maicon ile takas süper olur iyiyseBilmiyorum ama bunu onermistim. Maicon ile takas yapsak super olur.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi