GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 174

Emrah Yıldırım ·

Cevap
5,9K
Okunma
389,4K
Sayfa
174/294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen bu ffp varken lige öncelik vermeliyiz.

Her sezon olmasa da 4'de 3 falan yapmamız lazım.

Lig CL'den daha önemli gelir için. Yani şampiyon olup her sene CL'ye kalmamız lazım.

Böylece gelirler tavan yapıp ffp kıskacından yırtabiliriz. CL'de ne oynadığımız çokta önemli değil. Katılım gelirlerine çökelim yeter.

Aynen bu ffp varken lige öncelik vermeliyiz.

Her sezon olmasa da 4'de 3 falan yapmamız lazım.

Lig CL'den daha önemli gelir için. Yani şampiyon olup her sene CL'ye kalmamız lazım.

Böylece gelirler tavan yapıp ffp kıskacından yırtabiliriz. CL'de ne oynadığımız çokta önemli değil. Katılım gelirlerine çökelim yeter.
3. olup arada avrupa ligini alsak iyi olur

3. olup arada avrupa ligini alsak iyi olur

Avrupa ligini alsak bile CL'nin gelirleri yanında çok komik rakamlar kalıyor.

Ha kupa kupadır orası ayrı konu. Bence her sene CL'ye direk gidelim yeter benim için.

Zaten devamlı CL'ye gitmeyi başarırsak doğal olarak CL'de veya AL'de başarının gelmemesi gibi birşey söz konusu olamaz.

Son düzenleme:
Bir zamanlar alamadigimiz Doria gecen sezon malatya'ya kadar dustu, rahatlikla kiralanabilir ama malatya'daki goruntusunu hic begenmedim

Bizim içerdeki maçta canlı izledim.

Sakatlanan kazma stoperin yerine girdi çokta iyi oynadı.

Allah'tan 11 başlamadı o maç. Ciddi sıkıntı çıkarırdı. Sakatlanan stoperin 2 golde de hatası vardı.

Zaten devamlı CL'ye gitmeyi başarırsak doğal olarak CL'de veya AL'de başarının gelmemesi gibi birşey söz konusu olamaz.

Katılmıyorum renktaş. Celtic,Anderlecht ve Ajax örneği var. Gerçi ajax geçen sene finale kaldı ama ondan önce yoktu başarısı her sen ie katılmasına rağmen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt