Sertan Nalbant
10 Numara!
bu sezon şampiyon olmak için yetsin kadro,kafi
cl ,al bir kaç sezon sonranın işleri
cl ,al bir kaç sezon sonranın işleri
İzmirli ya ona çok kin gudemiyorum. Malum insanin topragi olunca kiyamiyor ama onunda beyinsiz olduğu kanaatindeyim.Erbatur Ergenekon
3. olup arada avrupa ligini alsak iyi olurAynen bu ffp varken lige öncelik vermeliyiz.
Her sezon olmasa da 4'de 3 falan yapmamız lazım.
Lig CL'den daha önemli gelir için. Yani şampiyon olup her sene CL'ye kalmamız lazım.
Böylece gelirler tavan yapıp ffp kıskacından yırtabiliriz. CL'de ne oynadığımız çokta önemli değil. Katılım gelirlerine çökelim yeter.
Bide ayni haberi 2 gun gösteriyolar onlar. Simdiden uyarayim yarinda gösterecekler renkdas a spor açma televizyonu kirarsinA spor bildiğin fb tv olmuş. Günde 50 kere feneriumdaki forma satışlarını gösteriyorlar
3. olup arada avrupa ligini alsak iyi olur
Fenerium haberini 3 gündür görüyorum renktaşBide ayni haberi 2 gun gösteriyolar onlar. Simdiden uyarayim yarinda gösterecekler renkdas a spor açma televizyonu kirarsin
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir zamanlar alamadigimiz Doria gecen sezon malatya'ya kadar dustu, rahatlikla kiralanabilir ama malatya'daki goruntusunu hic begenmedim
Zaten devamlı CL'ye gitmeyi başarırsak doğal olarak CL'de veya AL'de başarının gelmemesi gibi birşey söz konusu olamaz.
Harbi tam bizim ligin oyuncusuJosé Salomón Rondón'un 1 sene kontrati kalmis, takip etmekte fayda var, kacirirsak yazik olur.
José Salomón Rondón'un 1 sene kontrati kalmis, takip etmekte fayda var, kacirirsak yazik olur.