- 2 Temmuz 2011
- 140.213
- 60.286
- 5.628
ben geldim kafam iyi hafif,dtransfer yapalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun birde atkisini cikarmistik hatırlıyorum.
Yanlış yazmalar falan hani bakin ben sarhoşum ulan sergeyben geldim kafam iyi hafif,dtransfer yapalım

çok panik atak ve acemi reis oyüzden olsa gerek. kongrelerde falan konusurdu adama bak helal ne güzel konusuyor falan derdık hep ama başkan olduktan sonra o dönemki sakinliği yok birden heyecanlanıyor olaylara kapılıveriyor birçok şeyi aynı anda söylemek istiyor ozamanda çok farklı bi görüntü sunuyor işte.Başkan'ın çok gereksiz açıklamaları var
Acilen bu huyunu düzeltmesi lazım
harbi öyleyim.bahcedeydik içtik dagıldıkYanlış yazmalar falan hani bakin ben sarhoşum ulan sergey![]()
aynen reis tsihrtüde varı siyah bişeydiBunun birde atkisini cikarmistik hatırlıyorum.
8 numaraları var mı bie versinlerWalcott - Sigurdsson - RICHARLISON
Cenk
Tehlikeli bir hucum hatti, bakalim yeni gelen td takimi nasil oynatacak, Big Sam'in oynattigi oyun hic cekilmiyordu
3cu lige dusen Sunderland takiminda NDONG var 8 numara onu kiralayak8 numaraları var mı bie versinler
Kızlarla iciyoz
Sergio bende leylayim ve ask acisi cekiyorum diyemem ama seni gorunce cekiyor gibi oldum!ben geldim kafam iyi hafif,dtransfer yapalım
@sergen zerenYine kafam Kayik. Ask doktoru seyi nerde lan!
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi