Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramires' in sözleşmesini feshetme durumu varmış, FB ye yazmışlar. Hele öyle bir durum olursa fırsatı kaçırmamak lazım; senelik 5-6 milyon vereceksen böyle adam için vereceksin. Orta sahaya başka adam alınmasa da olur, Ramires getirilebilirse. Tabi Belhanda bir yere itelenip ikinci bir adam daha alınırsa 'dadından yinmez':cool:(y)...

Ramires' in sözleşmesini feshetme durumu varmış, FB ye yazmışlar. Hele öyle bir durum olursa fırsatı kaçırmamak lazım; senelik 5-6 milyon vereceksen böyle adam için vereceksin. Orta sahaya başka adam alınmasa da olur, Ramires getirilebilirse. Tabi Belhanda bir yere itelenip ikinci bir adam daha alınırsa 'dadından yinmez':cool:(y)...
ramires sözleşmesini feshederse evertona falan gider

Yedek kaleci lazim
Yedek sol bek lazim
As stoper lazim
As orta saha lazim
Yedek orta saha lazim
Yedek forvet lazim

...

şu da var.maicon gecen sezon ilkyarıdaki performansının üstüne koyarsa,clde sürpriz derece iyi performans verirse 15-20 milyon avrolara gitme olasılıgı çok yüksek.

belhanda da aynı şekilde.ama belhanda 20-25 milyondan asagı gitmemeli,olası bi performans artışı gösterirse.bu piyasada 20den asagıya olmaz.

noluo olm

Onyekuru’dan sonra ümitlenmiştim ama iyi adamlar almamız baya zor görünüyor.

_1574065_m.png

ramires sözleşmesini feshederse evertona falan gider
Çok sayıda talibi çıkacağı belli zaten de işte umut ediyor insan...

Fernando-Ramires ikilisinin yanında Selçuk bile idare eder. Bunu Ramires yerine Belhanda veya Ndiaye için söylemek mümkün değil...

'8 de 8' diyip duruyoruz. Geçen yıldan beri aklımdaki 8 profili tam da bu adam işte...

Oyuncu satışıyla bile bütçe oluşturmak zor görünüyor. Oradan kurtulmak istiyorsa biraz kolaylaşabilir ama Avrupa' dan ve ülkesinden çok kulüp talip olur...

Çok iyi oyuncu ve Drogba gibi bonservissiz çökersek tadından yenmez de, aklıma şu muhabbet geliyor, bilemedim... :)

" "Bir gün Fenerbahçe'de oynamayı çok arzu ediyorum" diyen Ramires, "Galatasaray'a gol atmayı hedefliyorum. Bu golü Fenerbahçelilere armağan edeceğim. Bu golü Efes2'ye tekrar gelip kolbastı oynayarak kutlamak istiyorum "

bir de yeniden fenerle adı anılmaya başlamış : Fenerbahçe'den Ramires transferi için hamle! Ramires kimdir?

Çok iyi oyuncu ve Drogba gibi bonservissiz çökersek tadından yenmez de, aklıma şu muhabbet geliyor, bilemedim... :)

" "Bir gün Fenerbahçe'de oynamayı çok arzu ediyorum" diyen Ramires, "Galatasaray'a gol atmayı hedefliyorum. Bu golü Fenerbahçelilere armağan edeceğim. Bu golü Efes2'ye tekrar gelip kolbastı oynayarak kutlamak istiyorum "

bir de yeniden fenerle adı anılmaya başlamış : Fenerbahçe'den Ramires transferi için hamle! Ramires kimdir?
hepsinin kaynagı fanatik:confused:

Şöyle bir durum da var; sat-al olayı tamam da bunun anlık tutturulması diye bir şey yok. Önemli olan kümülatif olarak sezon sonunda ortaya çıkacak hesaptır. Diyelim Ramires gibi bir adamı transfer etmek için bulunmaz bir fırsat çıktı, alır geçersin. Gerekirse hesabı tutturmak için şimdi yahut ara transferde birilerini gönderirsin. Yönetim ve Hoca illa ki bunu düşünüyordur da sanki önce satış yapmadan oyuncu alınamazmış algısı oluşmuş durumda, bana mantıklı gelmiyor...

Fernando
Ndiaye Belhanda

Orta sahası ile futbol şov yapılır , Badouuu gelsin artık kadrolara yazmayı özledik

Aoww!. Öyleyse gelmesin Ramires Mamires; zaten Çin liginde bile çaptan düşmüş adam UCL de n'apabilir, di mi?. Anlaşılan, damarını kessek sarı-laci kan akar bu deyyusdan!:unsure::cigara:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt