Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muazzam olurdu be...

Fernando Defansi toplar, arkadan oyun başlatır.

Ramires "Köprü" funksyonu üstlenir... Çok koşar, Press yapar ve aynı zaman pas oyunda da katkısı olur.

Kagawa ise kreatif / 3. Bölge deki pas istasyonu kurardı. Gayet dinamik ve çevik bir oyuncu keza.
senin üçlüde iyide ben ndiaye defansif ortasaha arkada bassın ısırsın ramires ve kagawa önde çalışkan pas oyununda iyi her anlamda hareketli ve enfes merkez olurdu...

Al sana hızlı ve Terim'in oyun anlayışına uyan bir Stoper.

J.Jesus H.O.

20 milyona satmayacak arkadaşlar var valla ne efsane isimler geldi geçti belhanda sevgisi neden pek anlamıyorum ama yazdığın fernando-ramires-kagawa üçlüsü şöyle olsa nasıl olurdu...
ndiaye
ramires kagawa
Dinamizm artar ama zekadan feragat etmeye değmez. Fernando en olmazsa olmaz oyuncumuz...

senin üçlüde iyide ben ndiaye defansif ortasaha arkada bassın ısırsın ramires ve kagawa önde çalışkan pas oyununda iyi her anlamda hareketli ve enfes merkez olurdu...

Ramires Fernando Badou
_________Kagawa
_____Gomis____Oynekuru

Buyur renkdaş.

Garry ve Feg satıldı ve 4312'e geçiş yaptık :D

Fabri 6.4 milyon Euro karşılığında Fulham'da (NTV Spor)

Juan jesus satın alma opsiyonlu kiralansin.

Juan Jesus dogruysa Di Marzio haber yapar

yoksa yalan

Dinamizm artar ama zekadan feragat etmeye değmez. Fernando en olmazsa olmaz oyuncumuz...
fernandoyu bende seviyorum ama sakatlanmadan önceki oyununa dönmesi lazım düşüş var kesinlikle zeka boyutu kagawa ve ramiresle halledilir diye düşünüyorum...
Ramires Fernando Badou
_________Kagawa
_____Gomis____Oynekuru

Buyur renkdaş.

Garry ve Feg satıldı ve 4312'e geçiş yaptık :D
yine itiraz etmiş gibi olmayımda kanat oyununu seviyorum ben illa olcak yani :) kagawayı atalım o zaman kanatlara feghouli&garry&henry sen seç :)

yalnız su an romada kendisi inter romaya satmıstı
Evet şimdi gördüm. Niye haber çıktı anlamıyorum... Roma yeni almış....ancak kiralık olabilir, CL de tecrübe edinsin diye vs... Roma da şans bulabilir mi bu sene - ona bakmak lazım.

Transfer Ihtimal düşük gibi...

Holding-Anaconda.jpg

Screenshot_20180721-160925.webp
tarihimizdeki 2.
formamız olan nohut sarisi ve kraliyet mavisi formamizdan uğursuz diye vazgecmisiz. ilk formamiz ise kırmızı beyazmış.

Beşiktaş, Peru Milli Takımı kalecisi Pedro Gallese'yi istiyormuş.

Evet şimdi gördüm. Niye haber çıktı anlamıyorum... Roma yeni almış....ancak kiralık olabilir, CL de tecrübe edinsin diye vs... Roma da şans bulabilir mi bu sene - ona bakmak lazım.

Transfer Ihtimal düşük gibi...
gecen sene almıs roma ve satmak istiyolar sanırsam ama 8 kagıt vericek klüp su an türkiyede yok malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt