Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla belhandayi , maiconu ve/veya feghouliyi yollayamazsak iyi bonservis elde edemeyiz. Bunlari yollamamiz lazim.

Eskisi gibi olsa Yurdaşen abi den bu 3 luyu yazihanesine davet edip orada masaya 45 ligi masa ustune koyup kendileri ile sohbet etmesini isterdik.

Artik bu isi menajerler yapiyor. Bakin herifler Vida'yi da, negredoyu da, q7 yi de acayip paralara satacaklar. Bunu yapanlar ust duzey menajerler. Baska yolu yok.
Diğerlerini bilmem ama Negredo'yu hiç bir yere satamazlar. Adam yıllık 4.3 milyon euro kazanıyor. Negredo bu yıl o parayı sonuna kadar alır bjkyi iyi kazıkladı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belhanda feghouiliyi falan gectim bunlarin en azindan bir katkisi oldu bu sene de benzer katkidi olur.
Eren-tolga-selcuk-tarik-ahmet su herifler net 9 milyon euro +bonus aliyorlar akliniz alabiliyor mu?
5 milyon euro verip hepsini paketlesek min 5 milyon euro kar yapariz

Transfer olacağı yok , ciddi hususlar üzerine tayakkuzda bulunalım

belhanda feghouiliyi falan gectim bunlarin en azindan bir katkisi oldu bu sene de benzer katkidi olur.
Eren-tolga-selcuk-tarik-ahmet su herifler net 9 milyon euro +bonus aliyorlar akliniz alabiliyor mu?
Bu sezon Eren, Tolga, Selçuk ve Tarık'ın sözleşmeleri bitiyor inşallah bir daha böyle sözleşmeler yapılmaz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dogru ama bizim oyuncu alabilmemiz icin bonservis geliri elde etmemiz lazim. O çöplerin hic bir pazarda kuruş etme şansı yok. Belki Eren satilabilir.

O yuzden dedigim 3 ismi satmaya odaklanmamiz lazim.

Belhanda ile orta saha hep zayıf olacak.

hiç olmadık yerde olmadık pas hataları yapıyor ve bu yüzden savunma hattı da zor durumda kalıyor.

Kaptırdığı toptan sonra rakip kovalamıyor. Pres gücü düşük.

Bu eksikler tanıdık geldi mi? Selçuk'ta ilk 1 buçuk sezonu hariç böyle oynadı.
Yhh

Muslera

Mariano Serdar JESUS Nagatomo

Belhanda Fernando Dransfer

Feghouli Gomis Garry

En onemli transfer 8 numara, oraya saglam biri lazim, Ndiaye son secenek olmali​

jesusu falan alamayız gerçekçi olalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera

Mariano Serdar JESUS Nagatomo

Belhanda Fernando Dransfer

Feghouli Gomis Garry

En onemli transfer 8 numara, oraya saglam biri lazim, Ndiaye son secenek olmali​
12 yabancı oyuncumuz var 3 tane seçeneğimiz kalıyor;
1) Stoper - 8 numara
2) Stoper - Forvet
3) 8 numara - Forvet
Bizim bir şekilde Emre Akbaba'yı kesin olarak almamız gerekiyor Gomis'in yedekleyecek bir forvete ihtiyacımız olduğunu düşünürsek bakalım hangi mevki feda edilecek

gomisin yokluğunda eren- mükhdat

eren-sinan ikilikeri beraber sahada olmalıdır yabancı st almayacağız net

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

12 yabancı oyuncumuz var 3 tane seçeneğimiz kalıyor;
1) Stoper - 8 numara
2) Stoper - Forvet
3) 8 numara - Forvet
Bizim bir şekilde Emre Akbaba'yı kesin olarak almamız gerekiyor Gomis'in yedekleyecek bir forvete ihtiyacımız olduğunu düşünürsek bakalım hangi mevki feda edilecek
Emre Akbaba oyunu iki yonlu oynayamaz

Gercekten hocanin isin zor, ben bile tercih yapamiyorum, piyasada bize katki saglayabilecek yerli stoper, 8 numara ve forvet yok

Emre Akbaba oyunu iki yonlu oynayamaz

Gercekten hocanin isin zor, ben bile tercih yapamiyorum, piyasada bize katki saglayabilecek yerli stoper, 8 numara ve forvet yok
Emre Akbaba iki yönlü oyuncu zaten hem 8 hem 10 da 1-3 bölgeleri arasında o köprüyü oluşturuyor ligin en iyi ikili oyun oynayan oyuncuların başında geliyor. Asıl sıkıntılı konu 5-6 oyuncu alınacak birini mutlak göndermek zorunda kalacağız onu nasıl telafi edeceğiz bilmiyorum

28vvsjc.jpg

s.a.

hoca ahmeti kesmis donku stopere cekmiş marianoda kesik yemiş gene linnes oynuyor marianoyla hocanın yıldızı barısmadı :D

Ramires gelsin 7 numarada boşta zaten.

Çin'den dönen futbolculara Avrupa takımları pek sıcak bakmıyor.

Carrasco'nun durumunu izlediniz Dünya Kupasında adam resmen futbolu unutmuş gibiydi.

Fakat Ramires bizim aradığımız profil. Şu an ne durumda bilemeyiz ama öyle Avrupa'dan çok talibi olacağını sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt