Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diğerlerini bilmem ama Negredo'yu hiç bir yere satamazlar. Adam yıllık 4.3 milyon euro kazanıyor. Negredo bu yıl o parayı sonuna kadar alır bjkyi iyi kazıkladı.Valla belhandayi , maiconu ve/veya feghouliyi yollayamazsak iyi bonservis elde edemeyiz. Bunlari yollamamiz lazim.
Eskisi gibi olsa Yurdaşen abi den bu 3 luyu yazihanesine davet edip orada masaya 45 ligi masa ustune koyup kendileri ile sohbet etmesini isterdik.
Artik bu isi menajerler yapiyor. Bakin herifler Vida'yi da, negredoyu da, q7 yi de acayip paralara satacaklar. Bunu yapanlar ust duzey menajerler. Baska yolu yok.
Bu sezon Eren, Tolga, Selçuk ve Tarık'ın sözleşmeleri bitiyor inşallah bir daha böyle sözleşmeler yapılmazbelhanda feghouiliyi falan gectim bunlarin en azindan bir katkisi oldu bu sene de benzer katkidi olur.
Eren-tolga-selcuk-tarik-ahmet su herifler net 9 milyon euro +bonus aliyorlar akliniz alabiliyor mu?
5 milyon euro verip hepsini paketlesek min 5 milyon euro kar yapariz
Un altro calciatore della rosa attuale che potrebbe essere ceduto è il difensore Juan Jesus, sul quale c’è in pressing il Galatasaray.
belhanda feghouiliyi falan gectim bunlarin en azindan bir katkisi oldu bu sene de benzer katkidi olur.
Eren-tolga-selcuk-tarik-ahmet su herifler net 9 milyon euro +bonus aliyorlar akliniz alabiliyor mu?
5 milyon euro verip hepsini paketlesek min 5 milyon euro kar yapariz
YhhBelhanda ile orta saha hep zayıf olacak.
hiç olmadık yerde olmadık pas hataları yapıyor ve bu yüzden savunma hattı da zor durumda kalıyor.
Kaptırdığı toptan sonra rakip kovalamıyor. Pres gücü düşük.
Bu eksikler tanıdık geldi mi? Selçuk'ta ilk 1 buçuk sezonu hariç böyle oynadı.
Transfer olacağı yok , ciddi hususlar üzerine tayakkuzda bulunalım
12 yabancı oyuncumuz var 3 tane seçeneğimiz kalıyor;Muslera
Mariano Serdar JESUS Nagatomo
Belhanda Fernando Dransfer
Feghouli Gomis Garry
En onemli transfer 8 numara, oraya saglam biri lazim, Ndiaye son secenek olmali
Emre Akbaba oyunu iki yonlu oynayamaz12 yabancı oyuncumuz var 3 tane seçeneğimiz kalıyor;
1) Stoper - 8 numara
2) Stoper - Forvet
3) 8 numara - Forvet
Bizim bir şekilde Emre Akbaba'yı kesin olarak almamız gerekiyor Gomis'in yedekleyecek bir forvete ihtiyacımız olduğunu düşünürsek bakalım hangi mevki feda edilecek
Emre Akbaba iki yönlü oyuncu zaten hem 8 hem 10 da 1-3 bölgeleri arasında o köprüyü oluşturuyor ligin en iyi ikili oyun oynayan oyuncuların başında geliyor. Asıl sıkıntılı konu 5-6 oyuncu alınacak birini mutlak göndermek zorunda kalacağız onu nasıl telafi edeceğiz bilmiyorumEmre Akbaba oyunu iki yonlu oynayamaz
Gercekten hocanin isin zor, ben bile tercih yapamiyorum, piyasada bize katki saglayabilecek yerli stoper, 8 numara ve forvet yok