Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan'ın en saçma sapan konuyu bile Uefa'ya bağlaması sıktı ya. İki transfer yapıp kenara çekileceksin her Allah'ın günü açıklama yapmanın gereği yok.

DipPYqmXkAAZ6ht.jpg
baris + alper yer degistirir. Baris kanat aslinda

doğan can davas

21 temmuz 2018 galatasaray valencia macinda 75. dakikaydı sanırım. orta alanda topu aldı, ileri hamle yapmak istedi ama rakip yerini iyi almıştı ve hafif üzerine doğru gelmişti birkaç futbolcu. geriye doğru döneceğini düşünmüştüm ama topun dibine girip topu feghouli ile buluşturdu. acayip hoşuma gitti bu hareketi. böyle deyince abartmış gibi oldu biraz ama bu hareketi 8 numarada oynayan iyi maaş alan bir futbolcumuzdan 2-3 yıldır bu tarz şeyler görmeyince insan şaşırıyor ister istemez.

doğan can için yazmışlar...aynı şeyi düşünüyorum o pozisyon için...çok rahat ve özgüvenli

doğan can gerçekten lallanaya olan benzerliğiyle dikkat çekti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

belhandayı satalım artık.sinan gümüş 2 maçta 2 süper asist yaptı.valencia macında 1 asistini de selcuk yedi maalesef.sinan forvet arkasında da oynayabilir.onyekuru da oynyabilir.dogan can davas ta oynyabilir.

emre akbaba,ndiaye,stoper ve forvet alalım artık

belhandayı satalım artık.sinan gümüş 2 maçta 2 süper asist yaptı.valencia macında 1 asistini de selcuk yedi maalesef.sinan forvet arkasında da oynayabilir.onyekuru da oynyabilir.dogan can davas ta oynyabilir.

Belhandayi beğendim ben asıl gitmesi gereken feghouli ve maicon çöpleri. Donk maicondan fersah fersah iyi

Feg çok iyiydi Sergen. Ileride evlenirsen şu adama olan aşkın gibi kıza da koşulsuz kabul ile aşık olursun umarım

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhandayi beğendim ben asıl gitmesi gereken feghouli ve maicon çöpleri. Donk maicondan fersah fersah iyi
belhanda ilkyarı fena degildi,ama bu takım cok daha iyisini hakediyo.feghouliye 1 yıl daha sabredebilirim.2. bi kamp daha yapıcaz galiba.hazır degil feghouli.1 aya görürüz

Yalnız bilerekmi yapıyor bilmiyorum ama hoca medyaya konusmsktan özellikle kaçıyor gibi bir his doğdu bende tabi sebebi nedir bilemem

Feg çok iyiydi Sergen. Ileride evlenirsen şu adama olan aşkın gibi kıza da koşulsuz kabul ile aşık olursun umarım

2. bi kamp daha var diye biliyorum.bu kampta fizik yükleme oldu.iyce kilo verince ve fiziken hazır olunca bakmak lazım.şu an sinan gümüş ilk 11i hakediyo.ve inşallah sinan gümüş formayı kapar feghouliden....ben takıntılı degilim futbolculara.şu an sinan gümüşü destekliyorum mesela.

2. bi kamp daha var diye biliyorum.bu kampta fizik yükleme oldu.iyce kilo verince ve fiziken hazır olunca bakmak lazım.şu an sinan gümüş ilk 11i hakediyo.ve inşallah sinan gümüş formayı kapar feghouliden....ben takıntılı degilim futbolculara.şu an sinan gümüşü destekliyorum mesela.
Sinan kariyer olarak değil de şu anki oyunuyla daha kaliteli. Bunu son haftalardaki oyununu dahil ederek diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt