Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
Deveye sormuşlar hikayesini bilirsin değil mi ? O misal işte başkan daHani yoktu teklif???
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deveye sormuşlar hikayesini bilirsin değil mi ? O misal işte başkan daHani yoktu teklif???
47 nummara kimdi bizde?
Baya talihsiz oyun çıkartı açıkçası.
Vallahi yaptığı her hamle hatalıydı maalesef.absussamed heralde
rezalet bi topçu zaten kampta olması mucize
GSC App
baris + alper yer degistirir. Baris kanat aslinda
belhandayı satalım artık.sinan gümüş 2 maçta 2 süper asist yaptı.valencia macında 1 asistini de selcuk yedi maalesef.sinan forvet arkasında da oynayabilir.onyekuru da oynyabilir.dogan can davas ta oynyabilir.
emre akbaba,ndiaye,stoper ve forvet alalım artık
Feg çok iyiydi Sergen. Ileride evlenirsen şu adama olan aşkın gibi kıza da koşulsuz kabul ile aşık olursun umarımbelhandayı satalım artık.sinan gümüş 2 maçta 2 süper asist yaptı.valencia macında 1 asistini de selcuk yedi maalesef.sinan forvet arkasında da oynayabilir.onyekuru da oynyabilir.dogan can davas ta oynyabilir.
emre akbaba,ndiaye,stoper ve forvet alalım artık
belhanda ilkyarı fena degildi,ama bu takım cok daha iyisini hakediyo.feghouliye 1 yıl daha sabredebilirim.2. bi kamp daha yapıcaz galiba.hazır degil feghouli.1 aya görürüzBelhandayi beğendim ben asıl gitmesi gereken feghouli ve maicon çöpleri. Donk maicondan fersah fersah iyi
hangi maçı izledin...Belhandayi beğendim ben asıl gitmesi gereken feghouli ve maicon çöpleri. Donk maicondan fersah fersah iyi
2. bi kamp daha var diye biliyorum.bu kampta fizik yükleme oldu.iyce kilo verince ve fiziken hazır olunca bakmak lazım.şu an sinan gümüş ilk 11i hakediyo.ve inşallah sinan gümüş formayı kapar feghouliden....ben takıntılı degilim futbolculara.şu an sinan gümüşü destekliyorum mesela.Feg çok iyiydi Sergen. Ileride evlenirsen şu adama olan aşkın gibi kıza da koşulsuz kabul ile aşık olursun umarım
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hangi maçı izledin...
Sinan kariyer olarak değil de şu anki oyunuyla daha kaliteli. Bunu son haftalardaki oyununu dahil ederek diyorum2. bi kamp daha var diye biliyorum.bu kampta fizik yükleme oldu.iyce kilo verince ve fiziken hazır olunca bakmak lazım.şu an sinan gümüş ilk 11i hakediyo.ve inşallah sinan gümüş formayı kapar feghouliden....ben takıntılı degilim futbolculara.şu an sinan gümüşü destekliyorum mesela.