Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valencia maçında rakipten iyi oynadık ve daha çok pozisyon bulduk , Ben gayet memnunum maçtan Selcuk - Carole - Cipe gibi elemanlarla maç kazanmak zor zaten önemli olan futbol

3-0dan 3-3 bitti maç.buyrun övün feneri...hasan ali,dirar,isla,josef hepsi oyundaydı.gencler de vardı ilk11de samed,serhat,ferdi kadıoglu vs

cocu tüm alt yapi oyuncularini denedi sergen. artik sans bulamayan kimse kalmadi, o sonradan oyuna giren potansiyel yenicerilerin hicbirini oynatmaz. 3-0'dan 3-3'e geldiyse oyuna aldigi genclerden dolayi oldu. oguz kagan disinda kendi alt yapilarindan cikan hicbir oyuncu ise yaramaz. bunu iyi biliyor. salih denilen balonu oynatma geregi bile duymuyor mesela ki o yllardir beklenen bir elemandi. ahmethanlar falan oynatilmiyor forveti yokken.

Bizde iyi kötü yazıyoruz fener bjk hakkında.

Bazen iyi olduklarını, bazen vasat olduklarını yazıyorum.

Ama sen takip ettiğim kadarıyla inanılmaz abartılı şekilde övüyorsun şikecileri.

Stadda atmosfer müthiş... Yahu stad bomboştu. Bir kale arkasında olan genç fenerliler vardı ki onlar aziz gitti diye zaten 40 sene Bayram ederler durumunda.

Ne övecem Fatih? Geçen seneye nazaran en azından stadda bağıran coşan taraftarı vardı. Geçen sene bu kadar taraftarı derbide toplayamadılar. Buna değindim ben.

Birde 34 yaşındaki cüceleri bizim Feghouli’yi top diye oynar yazdım. Allah için yalan mı şimdi? Adam 4.4 milyon kazandı bu sene hala leş, 5 para etmez.

Valbuena geçen sene küstürüldü, pes etmedi yaşına rağmen, ve oynuyor şu an. Ben saygı duyarım ağa.

Biz genç oyuncu transfer etmedik belliki altyapı oyuncularına güveniyor hoca.

barışa gerek yok.bizim yunus akgünü kazanmamız lazım acil.yoksa roma alacak 1-2 seneye.ciddi takipteler..ayrıca onyekuru,rodrigues,feghouli,sinan varken barıs nasıl şans bulacaktı bizde?

Ya şimdi söyleyince Muğdat'a takmış denecek ama alakası yok. Hatta çocuk şu piyasada neredeyse bedava oynayacak. Ancak o Yunus, Muğdat'tan bile az oynayacak bu sene. Mesela buna da rasyonel açıklamaları vardı. Yahu bu çocuklar 11'de oynayamıyorlar, Muğdat kadar yedek değeri de verilmiyor. Nasıl oynayıp gelişecekler acaba? Ahmet Çalık transferinde de benzer şeyleri konuştuk. Galatasaray altyapısı bu çapta adam çıkramıyor olamaz. Her yerde var o kalitede adam. Ama taraftarın transfer sevdası, hocaların kolaycılığı yüzünden malesef paralar verilip geçildi hep.

niye bulamasın kardeşim fatih terim'in elinde çok daha iyi gelişirdi o çocuk. feghouli'yi yavaştan silmeye başladım zaten aklımdaki kadro da garry-onyekuru var. yedekten girecek oyuncu da sinan olur bunların yerine. barış alınabilirdi muğdat alınmasaydı. gayette iyi olurdu benim görüşümce.
ben isimlere değil sahada gördüğüme bakıyorum, aldıkları ücrete karşı yaptıklarına bakıyorum
ben de isimlere bakmıyorum zaten.valencia maçından sonra sinan inşallah feghouliden formayı kapar demiştim.hatta forvet arkası oynamalı dedim.ben futbolcu sevdalısı biri değilim.ama feghouliye 1 yıl sabredilecekse bişey demem.olaganüstü yeteneklere sahip çünkü.

açıkçası yarın 1-2 hazırlık macında feghouli cambazlık yapınca forumda yorumlar yine değişecek zaten.hep olan seyler.

selçuk'a bu sene alacağı paranın yarısini verip serbest birakicaksin bu çocuk duracak onun yerine yedekte.
canlı izleyen birinin yorumlarını okudum kaybetmekten nefret eden, azimli, hırslı bi yapısı varmış galiba.
6608c07f6b25eb2478e27c4fb00a650f.jpg

ben de isimlere bakmıyorum zaten.valencia maçından sonra sinan inşallah feghouliden formayı kapar demiştim.hatta forvet arkası oynamalı dedim.ben futbolcu sevdalısı biri değilim.ama feghouliye 1 yıl sabredilecekse bişey demem.olaganüstü yeteneklere sahip çünkü.

açıkçası yarın 1-2 hazırlık macında feghouli cambazlık yapınca forumda yorumlar yine değişecek zaten.hep olan seyler.
yapsa keşke be kardeşim yapsin cambazlık bizde yapalım gerekirse cambazlık övelim sabahlara kadar. bu adam böyle değildi ya valencia'da

Yaw sizin gibi profesörlere göre çöp bana göre değil algınız mı dar , İlla herkes aynı mı düşünmeli Murhan her dönem 1500 tane adam alır kadroya FM tarzı bakan biri
profesör değiliz ama senin gibi 1-2 kişi daha var bu adamlar kötü oynadıkça kral yazıyosunuz övüyosunuz kışkırtmak için mi yapıyosunuz anlam veremiyorum yeni olduğum için kimseyi tanımıyorum pek huyunuzu suyunuzu bilmiyorum fm tarzı diyosun sende en az 3-4 transfer istiyosun aramızdaki fark biz işe yaramaz çöpleri gönderip birilerini almamız lazım diyoruz sen çöplerin yanına istiyosun forumdaki eski arkadaşlar anket yapabilir mi takımdan gönderilsin dediğiniz 3 yabancı kim diye ,ayrıca 2 oyuncu satmak fm oynamak değil normal bişeydir yeni hoca gelmiş takıma sistemine uymayan 2 oyuncuyu gönderir yenilerini alır gayet normal carole zaten gidici...

cocu tüm alt yapi oyuncularini denedi sergen. artik sans bulamayan kimse kalmadi, o sonradan oyuna giren potansiyel yenicerilerin hicbirini oynatmaz. 3-0'dan 3-3'e geldiyse oyuna aldigi genclerden dolayi oldu. oguz kagan disinda kendi alt yapilarindan cikan hicbir oyuncu ise yaramaz. bunu iyi biliyor. salih denilen balonu oynatma geregi bile duymuyor mesela ki o yllardir beklenen bir elemandi. ahmethanlar falan oynatilmiyor forveti yokken.
hasan aliden başka solbeki yok fenerin.oyuna giren josef ilk 11 oyuncusu.dirar ilk 11 oyuncusu.isla 2.yarıda oyundaydı yine.elif elmas 2.yarı oyundaydı yine.

bizde 10 dk şans bulan genclere çöp deniliyo,valenciaya karşı özgüvenli ve iyi oynayan dogan can kenara atılıyo ama fenerbahce olunca detaycı bütün forum niyeyse.bişey diyemiyorum

Valencia maçından çıkan sonuçlar:

1- Hoca takımı kesinlikle 4-1-4-1 oynatacak.

2- Stoper transferi + Serdar + Donk üçlüsünden iyi olanların ikisi tandemi oluşturacak.

3- Selçuk yerine Ndiaye, Belhanda yerine Emre Akbaba çok iyi hamleler olur.

4- Rodriguez - Onyekuru - Feghouli - Sinan kanat rotasyonu bu sezon çok iş yapacak ve muhtemelen Rodriguez giderse Trezeguet gelecek.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne övecem Fatih? Geçen seneye nazaran en azından stadda bağıran coşan taraftarı vardı. Geçen sene bu kadar taraftarı derbide toplayamadılar. Buna değindim ben.

Birde 34 yaşındaki cüceleri bizim Feghouli’yi top diye oynar yazdım. Allah için yalan mı şimdi? Adam 4.4 milyon kazandı bu sene hala leş, 5 para etmez.

Valbuena geçen sene küstürüldü, pes etmedi yaşına rağmen, ve oynuyor şu an. Ben saygı duyarım ağa.
Aziz gittikten sonra normal hemde çok normal bir durum stadaki.
Abartılacak veyahut sürpriz bir durum değil.

Ali koç ile alakası bir durum yok burada.

Valbuena yı bende çok beğendim bir futbolcu. Fransa'da oynadığından beri çok beğendiğim bir futbolcu. Özel bir yetenek.

Fegholi hayal kırıklığı şimdilik haklısın bencede

Yalnız o siyah çöpten sonra parçalı çok iyi geldi gözüme.... İnşallah beyaz da güldürür yüzümüzü...

Rodrigues bugun de istekliydi ve iyiydi, Vezo'yu baya zorladi, devamli tehlike yaratti, PSV macinda da takimin en iyilerindendi, malesef ayni istegi ve performansi Feghouli'de goremedim, boyle oynamaya devam ederse ligde 2-3 mac sonra Onyekuru formayi kapar

Ya şimdi söyleyince Muğdat'a takmış denecek ama alakası yok. Hatta çocuk şu piyasada neredeyse bedava oynayacak. Ancak o Yunus, Muğdat'tan bile az oynayacak bu sene. Mesela buna da rasyonel açıklamaları vardı. Yahu bu çocuklar 11'de oynayamıyorlar, Muğdat kadar yedek değeri de verilmiyor. Nasıl oynayıp gelişecekler acaba? Ahmet Çalık transferinde de benzer şeyleri konuştuk. Galatasaray altyapısı bu çapta adam çıkramıyor olamaz. Her yerde var o kalitede adam. Ama taraftarın transfer sevdası, hocaların kolaycılığı yüzünden malesef paralar verilip geçildi hep.
mustafa cengiz altyapıya lafla dönmeyeceğiz dedi.hoca bence dogan canı tuttu,ozana zaten şans verecek ama celile az şans verdi niyeyse

Ulan yazılanları okudum da sanki sezonun sonuna gelmişiz gibi. Şakamısınız be kardeşim. Nedir bu karamsarlık. Aslında geçen senede vardı bu muhabbet. İki hazırlık maçı ile bu muhabbet yakışmıyor. Kendinize gelin tabi kuş değilsenizz

Rodrigues bugun de istekliydi ve iyiydi, Vezo'yu baya zorladi, devamli tehlike yaratti, PSV macinda da takimin en iyilerindendi, malesef ayni istegi ve performansi Feghouli'de goremedim, boyle oynamaya devam ederse ligde 2-3 mac sonra Onyekuru formayi kapar
kapsın ben onyekurunun oynamaısnı istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt