Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim genclerimiz 5 dk 10 dk şans buluyo yusuf.dogan can sadece 20 dkda gösterdi kendini.bu büyük bi olaydır valencia gibi bi takımın iyi kadrosuna karşıDogan Can'i bende begendim, diger oynayacagimiz hazirlik maclarinda kimin yeterli olup olmadigini goruruz
ne oldu 2 saat önce burda feneri şampiyon ilan edenler vardı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunlar hep totemGsc gibi cenabet forum vari acaba
Fb sampi yaptiniz adamlar 3 lük oldu
SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dur daha kadro şekillenmedi elbet var çözümler ama eksik çok muslerayi koysan kaleye 2 maçta en kötü berabereydi mesela. Carole'ü çıkarsan yenecek gol yok, Maicon'un aptalliklari dışında. Zaman lazım biraz dahaİlginç olan niye hiç bir hazırlık maçından sonra Terim konuşmuyor merak ettim, mevcut durum için önlem ve çözümleri var mı ?
Yaw sizin gibi profesörlere göre çöp bana göre değil algınız mı dar , İlla herkes aynı mı düşünmeli Murhan her dönem 1500 tane adam alır kadroya FM tarzı bakan birigerçekten tuhafsın sen arkadaşım şimdide çöp maiconu savunuyosun ortasahayı gömüyosun o ortasahayı gömerken belhandaya yine toz kondurmuyosun![]()
olabilir.bizim kadromuzdan bile geniş fenerinki,yeterince iyi olmasa da.ilkyarıdaki 11den guilano 2.yarıda iyi değilmiş mesela.valbuena da öyle.İlk çıkan onbiri iyi oyun sergiledi yalnız Sergen.
Bu ikinci onbiri leş
beyaz tişörtlü olan benim
GSC App