Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener 87'den sonra 3 gol mu yemis zuhaha

DiAX3jHW0AE4pZq

ne oldu 2 saat önce burda feneri şampiyon ilan edenler vardı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ndiaye lazım ya. geçen sene o rezil takım hertha berlin maçında ndiaye-fernando yan yana olunca nasıl değişmişti hemen. ndiaye şart bize bu sezon en makul o olur o güçte, kalite de. Donk stoperde oynatilabilir Serdarla beraber ama Maicon'dan kurtulup yerine bir stoper kiralamak lazım.

Dogan Can'i bende begendim, diger oynayacagimiz hazirlik maclarinda kimin yeterli olup olmadigini goruruz
bizim genclerimiz 5 dk 10 dk şans buluyo yusuf.dogan can sadece 20 dkda gösterdi kendini.bu büyük bi olaydır valencia gibi bi takımın iyi kadrosuna karşı

Fb iyi yetenekler aldı da direk ilk11de etkili olacak oyunculara da ihtiyaçlari olacak.

İlginç olan niye hiç bir hazırlık maçından sonra Terim konuşmuyor merak ettim, mevcut durum için önlem ve çözümleri var mı ?

FB 3-0 galipken burda ‘burası FB maç topiği mi str git’ diyenler 3 dakikada, 3 gol yedikten sonra yine ergenliğe başladılar burda.

Bu yazdığımdan dolayı aranızdan birçok kişi tarafından linç edilecem. Önemi yok. Ben hayatımda doğruları söylemekten veya yazmaktan asla vazgeçmem.

Biz ilerlemek istiyor isek, doğru zamanda; doğru şeyleri görüp, inkar etmeyip, bunlarıda yazıp, tartışmak kimseyi FB’li veya BJK’lı yapmaz arkadaşlar.

Ayıp bu yaptığınız. O zaman hep siz yazın, sırf 7.000 mesaj yapmışsınız diye, biz öyle sizi okuyalım. Nasılsa biz kuşuz, şurda 200 mesajımızla.

Mac sonu ne konuşmuş baskan farkinda mi? Oyuncu satmayacaz diyor. O zaman transfer de yapma. Bu takima en az 4 oyuncu lazim. 2 stoper 1 orta saha 1 forvet bu en az sayı. 4 oyuncu alinmazsa sampiyonlar liginde komik duruma duseriz. Kiralinsin genc oyuncular o zaman ama stopere bari saglam birini bulun.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SAYIN Galatasaray taraftarı. hepinizi sevgiyle selamlıyorum Assalmun aleykum
447d179333dd00bf40109418a9d1d0df.jpg

Ndiayeyi takimda görmek isterim ama bize ayriyeten selcuk inan 2011 model fussballci lazim orta sahaya.

Maç sonuçları dışında da konuşmuyor illa transfer değil çıksın konuşsun gençlerle ilgili vs ama hoca ısrarla susuyor hoca tarz değiştirdi galiba

İlginç olan niye hiç bir hazırlık maçından sonra Terim konuşmuyor merak ettim, mevcut durum için önlem ve çözümleri var mı ?
dur daha kadro şekillenmedi elbet var çözümler ama eksik çok muslerayi koysan kaleye 2 maçta en kötü berabereydi mesela. Carole'ü çıkarsan yenecek gol yok, Maicon'un aptalliklari dışında. Zaman lazım biraz daha

gerçekten tuhafsın sen arkadaşım şimdide çöp maiconu savunuyosun ortasahayı gömüyosun o ortasahayı gömerken belhandaya yine toz kondurmuyosun :)
Yaw sizin gibi profesörlere göre çöp bana göre değil algınız mı dar , İlla herkes aynı mı düşünmeli Murhan her dönem 1500 tane adam alır kadroya FM tarzı bakan biri

İlk çıkan onbiri iyi oyun sergiledi yalnız Sergen.

Bu ikinci onbiri leş
olabilir.bizim kadromuzdan bile geniş fenerinki,yeterince iyi olmasa da.ilkyarıdaki 11den guilano 2.yarıda iyi değilmiş mesela.valbuena da öyle.

barış alıcıya gelince barış alıcı 2.forvet gibi oynarsa daha etkili olur.barış sadece kontraataklarda rakibi yakaladıgında,çalımı basıp gol atabilecek biri.diğer türlü aldatır ve bu salaklar sabretmezse cocuga yazık olur.

ferdi kadıoglu ise saf yetenek ama forvet arkasında oynamalı.cocu onu kiralık gönderebilir veya u21e koyabilir.fazla şans vermedi çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt