Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satın takımı bir cinli ye, rus'a .. bu ızdırap bitsin

Barış son posisyonda fikrimi biraz değiştirdi.

İyi genç oyuncu. Potansiyeli ama daha çok fırın ekmek yemesi gerekir.

Fenerin stadı bomboş sağ kale arkası hariç.

Tatilde gerçi millet ama öyle coşku bilmem ne yok demek ki.

Barış Alıcı sağlam çocuk, Fener iyi iş yapmış.

Alnitak Alnilam Mintaka

1263.jpg

1.5 milyonluk oyuncuyu satamaz mı Galatasaray yani? Barış'ı almak istese hemen alırdı. 1.5 filan düşünülmezdi bile.
Kimi satacaksın? Adamlarin kapı gibi kontratı var.
Cavanda 2.4'e gitti, Nagatomo 2.5'e alındı.
100k da açığımız var.
Çok yüksek ihtimalle Carole gidecek. Ondan da taş patlasın 2m gelir.
O para da Akbaba'ya harcanır muhtemelen...

Sol beke guzel calim atti guzel de vurdu kaleci kurtardi

Hizli, tempolu, calim atiyor, ozguvenli oynuyor, bizim genclerde bunu henuz gormedim

yetenekli futbolcu,sabrederlerse iyi.maçı izlemiyorum.ama kontrataklarda barış tehlikeli futbolcu.ilkyarıda feyenord as kalecisi,as stoperi ve as solbeki yoktu.yine karşısında o ilkyarıdaki solbek varsa normal etkili olması.feyenord defansı da leş bu arada.

ayrıca bizim gencler kıcını da yırtsa görülmez zaten.dogan canı öveni görmedim forumda pek.twitterda ve sözlükte övmüşler normal olarak.yunus ve ahmet 10 dk oynadı diye yetersiz diyenler olmuş yine.hayırlı işler.genclerimiz 60 dk 70 dk şans bulursa bjk ve fenerdeki gibi o zaman daha dogru olurdu yorumlamak.

Yeni bir bilgi. Çin'de transfer dönemi bitti. Fakat dünya kupasında resmî olarak forma giyen futbolcular için transfer olma şansı devam ediyor.

Fbnin aldigi genc oyuncular bizimkilerden farkli zaten.

Baris gecen sezon ikinci ligde 32 maca cikti, Ferdi Hollandada ikinci ligde 34 macta oynadi, Berke fazla maca cikmadi ama hoca A takima bile cagirmisti. Elif fbde fazla forma sansi görmese de Makedonyada (ne kadar kötü lig olsa da) 1. ligde oynadi ve milli takima cagirildi.

Bizde Dogus Can var alt liglerde oynayan. Digerleri zaten tecrübesiz ve kupa maclari haric oynamadilar.

Ben yine de oyunculara güveniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt