Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maicon iyi oyuncu bence ama bize uygun profil değil şuan için

atl madrid,uruguay tarzı takımlarda mükemmel oynar ama bizim gibi atak düşünen defansı önde kuran takımlarda büyük problem yaşar

Bende aynı düşünüyorum. Kaliteli oyuncu fakat savunmasini onde kuran bir futbol anlayisinda yaninda mutlaka hizli bir stoper olmali.

Çok değil 1 sene önce ben de dahil sinanı itin k.çına sokanlar 2 hazırlık maçıyla 10 numara yaptılar... Yav arkadaş hiç aramız yok nasıl bir anlayıştır çözemedim.... Lig başlazın iki maç kötü oynasın seyreyleyin Sinan a güzelleme yapanları...

Çok değil 1 sene önce ben de dahil sinanı itin k.çına sokanlar 2 hazırlık maçıyla 10 numara yaptılar... Yav arkadaş hiç aramız yok nasıl bir anlayıştır çözemedim.... Lig başlazın iki maç kötü oynasın seyreyleyin Sinan a güzelleme yapanları...
Sinan gecen sene cok kritik maclarda kritik hamleler yaptı renktaşım sinan gsnin gelecegidir gozbebegidir. Burda sallayıp duranlara bakma sen yarısı troll

Cinde kapanmadi mi transfer dönemi

forumun bazı futbolcuların bazen iyi bazen kötü, yaşı daha genç olanların da zamanla ilerleme kaydedebileceği gerçeğini göz önünde bulundurup şu şöyle dediniz niye değiştirdiniz saçmalığından kurtulmasını beklemekteyiz

BJK doğrusunu yapıyor. Fener de öyle. Gençler üzerinden yeniden yapılanıp üzerine de para kazanmak en doğrusu şu an kulüpler için. Bizim için de Belhanda ve Maicon başta olmak üzere oyuncularımıza gelecek doğru teklifler değerlendirilmeli. Tabiki Gomis'i 5-10 milyon için çıkarmayalım ama 15 üzerinde gelecek rakamlarda hemen değerlendirelim.

çinde transfer dönemi kapandı yahu bunlar ne saçmalıyor

forumun bazı futbolcuların bazen iyi bazen kötü, yaşı daha genç olanların da zamanla ilerleme kaydedebileceği gerçeğini göz önünde bulundurup şu şöyle dediniz niye değiştirdiniz saçmalığından kurtulmasını beklemekteyiz

Ne gelişmesi yahu adam kaç yaşına geldi... Sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Kurtulun şu maça göre adam asma ya da uçurma sevdasından... Bu forumda geçen sene 30 gol atmış adama iki maç oynadı diye g.tü büyük diye yorum yazan çıktı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt