Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok değil 1 sene önce ben de dahil sinanı itin k.çına sokanlar 2 hazırlık maçıyla 10 numara yaptılar... Yav arkadaş hiç aramız yok nasıl bir anlayıştır çözemedim.... Lig başlazın iki maç kötü oynasın seyreyleyin Sinan a güzelleme yapanları...
iyiyse iyi denir,bu kadar basit

BJK doğrusunu yapıyor. Fener de öyle. Gençler üzerinden yeniden yapılanıp üzerine de para kazanmak en doğrusu şu an kulüpler için. Bizim için de Belhanda ve Maicon başta olmak üzere oyuncularımıza gelecek doğru teklifler değerlendirilmeli. Tabiki Gomis'i 5-10 milyon için çıkarmayalım ama üzerinde gelecek rakamlarda hemen değerlendirelim.

Ben yazsam ‘KES’ veya ‘sus lan kuş’ diyen olurdu.

Eline sağlık abi. Bizimde biran önce coşkulu, heyecanlı, semptik, enerji dolu gençleri bulup yavaş yavaş takıma monte etmemiz lazım.

Maicon 30
Gomis 33
Mariano 32
Belhanda 29
Feghouli 29
Eren 30
Selçuk 33
Nagatomo 32
Donk 32

Tabi ki değerli oyuncular. Ama bir kaçtane genç yerli sıpa bulabilirsek, taraftarımızda o coşkuyu bu gençlerden alır. Yoksa bu takım her hafta o coşkulu oyunu oynayamaz abi. Tataftarıda gaza getirecek oyuncular lazım.

Sinan'ın yeteneği konusunda en umutlu olan ve bu konuda başlık açan biri olarak bugün Sinan'dan tiksinen noktadayım. Aleni şekilde kendisini şu anki hoca kadar oynattığında başka hocaları yeme hadsizliği için bilerek oynamayan, kulis yapan, gol atınca sevinmeyen ve sahada bilerek koşmayan pislik herifin teki artık gözümde. İsterse CL finalinde gol atsın. Attığı gollere yarı seviniyorum yarı üzülüyorum.

Ülke futbolundaki çirkinliğin resmi adam.

bugünkü maçta hal ve hareketleri takımdan bi yol olmaz şeklindeydi renktş
2 nokta 1 de sağlam yedek transferi gelmezse işi zor. (8no - stoper- forvet)
winnerlığı evelallah da bi yerden sonra o bile kurtarmaz.
Fazla karamsar olmaya gerek yok , Şahsen ben çok rahatım Terim oradaysa diğerleri ne halt yerse yesin biz daha öndeyiz , Kadromuzda zaten bi iskelet var ve hocamız başımızda daha transferde yapacağız Fener düşünsün.

sari kirmizi diyo yani geliyor !!!!

Sinan'ın yeteneği konusunda en umutlu olan ve bu konuda başlık açan biri olarak bugün Sinan'dan tiksinen noktadayım. Aleni şekilde kendisini şu anki hoca kadar oynattığında başka hocaları yeme hadsizliği için bilerek oynamayan, kulis yapan, gol atınca sevinmeyen ve sahada bilerek koşmayan pislik herifin teki artık gözümde. İsterse CL finalinde gol atsın. Attığı gollere yarı seviniyorum yarı üzülüyorum.

Ülke futbolundaki çirkinliğin resmi adam.
Bakalım @Barış Can bey bu konuda ne diyecek

elimizden maicon adlı kamyoneti alıp karşılığında 4-5 genç brezilyalı verecek brasil kulübü yokmu yaw

Kanatlarımız iyi, defans ve ofansif.

Merkezler kötü :(

Barış Alıcı sağlam çocuk, Fener iyi iş yapmış.

Alnitak Alnilam Mintaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt