Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forvette zaman zaman gomisin yerini alabilecek hizli ve pas kalitesi nispeten yüksek bir forvet disinda hücum hatti yeterli

belhanda ve feghouli iyi oynamadiklarinda kenarda oturur yani

onyekuru-sinan-mugdat hazir kita bekliyor.

yanliz gomis'ten 30 gol falan beklemek hayalcilik olur bu sene icin. mutlaka bi tane forvet almaliyiz.

geeel
IMG_20180720_201919.webp

Ndiaye mi olur yoksa imbula mı...

Etiketler City adam olsun da naz yapmasın. Birisini birini kiralık versinler artık.
Bizden alınca iyi biz isteyince öhöm öhöm...

Murhan 7 transfer lazım diyip buna inanan bir adam gerçeklerle yaşamayı öğrenmeniz lazım
2-3 transfer yeterli olur demek hayalcilik olur, ben neyse onu söylüyorum. ister inan ister inanma. stoper eksik, gomise bir sey olsa adam akilli forvet yok, nagatomo'ya bir sey olmasin diye sezon boyunca dua edecegiz. orta sahada casper selcuk oynuyor vs. tolga ve tarik'i cikarirsak 20 oyuncumuz var. ki burada daha eren gereksizi, selcuk, carole ve ahmet dombilisi bile hesaba dahil. 15-16 adamla sezonu götüremezsin. o bir kez olur. oldu da.

2-3 transfer yeterli olur demek hayalcilik olur, ben neyse onu söylüyorum. ister inan ister inanma. stoper eksik, gomise bir sey olsa adam akilli forvet yok, nagatomo'ya bir sey olmasin diye sezon boyunca dua edecegiz. orta sahada casper selcuk oynuyor vs. tolga ve tarik'i cikarirsak 20 oyuncumuz var. ki burada daha eren gereksizi, selcuk, carole ve ahmet dombilisi bile hesaba dahil. 15-16 adamla sezonu götüremezsin. o bir kez olur. oldu da.

UEFA.jpg

Bu faktör olmasa o transferleri bende isterim ama olmayacak iste

Tareeq El Chamdalı ancak Eses ister sanırım o da orada sergilediği performanstan dolayı. Gerçi bok gibi para kazanıyor. Üff

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt