- 3 Haziran 2015
- 57.962
- 67.231
- 4.143
Gomis ile avrupada is yapmamiz çok Ama çok zor. Hayalet gibiydi bugün.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğan can ve yunus akgün as kadroya dahil edilmeli bence
En iyi kadro bizde bence kral.Şu an ki kadrolar
Volkan
Isla-Skrtel-Roman-Hasan
Souza-Eljif
Barış-Giuliano-Valbuena
Soldado
Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Fernando-Donk
Feghouli-Belhanda-Rodrigues
Gomis
Tolga
Adriano-Pepe-Vida-Caner
Tolgay-Medel
Quaresma-Oğuzhan-Babel
Larin
Crisyer yüzünde maicon'dan daha yavas bir oyuncu yok galiba bu ne lan. adamlarin 2. golünü görmemiştim oha ya. akinfenwa'yi koysan daha hızlı koşar bundan
evet o sanırsam.Yunus Akgün... griesmanna benzeyen kardeşimiz mi oluyordu?
ahmet bana çok cılız göründü forvet için fiziği yeterli değil geliştirmeli. türk kazma stoperlerin ayağının altında ezilir bu haliyleDogan can,celil,ahmet,ozan A takim'da olmali.
aynenYunus Akgün... griesmanna benzeyen kardeşimiz mi oluyordu?
2-3 transfer yeterli olur demek hayalcilik olur, ben neyse onu söylüyorum. ister inan ister inanma. stoper eksik, gomise bir sey olsa adam akilli forvet yok, nagatomo'ya bir sey olmasin diye sezon boyunca dua edecegiz. orta sahada casper selcuk oynuyor vs. tolga ve tarik'i cikarirsak 20 oyuncumuz var. ki burada daha eren gereksizi, selcuk, carole ve ahmet dombilisi bile hesaba dahil. 15-16 adamla sezonu götüremezsin. o bir kez olur. oldu da.Murhan 7 transfer lazım diyip buna inanan bir adam gerçeklerle yaşamayı öğrenmeniz lazım
barış alıcı bizim olaydı keşke gerçi sinan var onu bi satsak artik iyi fiyata
2-3 transfer yeterli olur demek hayalcilik olur, ben neyse onu söylüyorum. ister inan ister inanma. stoper eksik, gomise bir sey olsa adam akilli forvet yok, nagatomo'ya bir sey olmasin diye sezon boyunca dua edecegiz. orta sahada casper selcuk oynuyor vs. tolga ve tarik'i cikarirsak 20 oyuncumuz var. ki burada daha eren gereksizi, selcuk, carole ve ahmet dombilisi bile hesaba dahil. 15-16 adamla sezonu götüremezsin. o bir kez olur. oldu da.
Ayaginin yere saglam basmasi lazim. Modric,xavi,isco ufak tefek ama guclu keza hazard adam'i dusuremiyolar.ahmet bana çok cılız göründü forvet için fiziği yeterli değil geliştirmeli. türk kazma stoperlerin ayağının altında ezilir bu haliyle
gecen sezon 20 takım istedi dogan canı kiralamak içinGalatasaray’ın 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Doğan Can Davas'a teklif yağıyor. Fatih Terim kararını kamp sonrasında verecek. Fanatik on Twitter