- 26 Kasım 2012
- 186.716
- 261.699
- 5.998
soldaki herifin tehlike arz etmeme ihtimali 0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yıllardır menajeri tr haberleri çıkartıyor yillik 3.2 çok iyi para alabilirlerhenüz teklif yapmışlar,yakın diyolar ama wolverhampton da cok istiyo,leicester cityle birlikte
fener batık,bu kadar para vermez gibi.ama ayewin menajeri calısıyo dediğin gibi.bugün fenere olmazsa,1-2 seneye trabzona gelir veya basaksehireyıllardır menajeri tr haberleri çıkartıyor yillik 3.2 çok iyi para alabilirler
fener batık,bu kadar para vermez gibi.ama ayewin menajeri calısıyo dediğin gibi.bugün fenere olmazsa,1-2 seneye trabzona gelir veya basaksehire
lolHırvatistan Teknik Direktörü Dalic: "İster beğenin, ister beğenmeyin. Ancak ben dünyanın en iyi ikinci teknik direktörüyüm. Dünyanın en iyi ikinci hocası için yılda 5 milyon dolar çok az bir rakam."
başaksehir kiralık olarak alabilcek güçteyok be o seviyeye düşmesi için 3-4 sene lazım bi
aynen feghouli ile takas olarak alsak güzel olabilirdiHarcanıyor resmen orada
Bilmiyorum ama kufurde etmek istemiyorum kac kere banlandim ama artik banlanmak istemiyorum veletliğim burda gecti artik banlanmak ve forumdan uzak kalmak istemiyorum yoksa coktan basmistim kufuru
2 senedir ortada yok,bitikti ama iyi adamayew gelirse feghouli gibi yeteneklerinden arınmış bir şekilde gelir umarım senelerdir istediğim beğendiğim bir topçuydu. bizim lig için çok uygun.
gomis gibi düşün ya epl'de yapamamış normal2 senedir ortada yok,bitikti ama iyi adam
bilmiyom kağan,ahmed musa gelsin baska bişey düşünemiyorumgomis gibi düşün ya epl'de yapamamış normal
Feghouli Ayewden iyi oyuncu onuda belirtmekte fayda var. Pek gösteremedi kendini ama öyle.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
valencia zamanı bu adamin barcelona ile ismi anılıyordu ya kulüple sıkıntı yaşamıştı o ara bile haberleri çıktı barçayla. ama işte bize yarayamadi tam. düzelir belki bakalimFeghouli Ayewden iyi oyuncu onuda belirtmekte fayda var. Pek gösteremedi kendini ama öyle.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ahmed musa değil de daha genç bir isim bekliyorum ben patlama ihtimali olan o mevkiyebilmiyom kağan,ahmed musa gelsin baska bişey düşünemiyorum