- 11 Haziran 2015
- 39.851
- 28.258
- 2.193
bizim takımı eplye atamiyor muyuz yaWolverhampton Moutinhoyu aliyormus vay be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim takımı eplye atamiyor muyuz yaWolverhampton Moutinhoyu aliyormus vay be
ayewi de istiyolarWolverhampton Moutinhoyu aliyormus vay be
ayewi de istiyolar
![]()
soldaki herifin tehlike arz etmeme ihtimali 0
Ahmet musa 25 yaşında forvete daha ne kadar genç ve kaliteli bir oyuncu alabiliriz ki.ahmed musa değil de daha genç bir isim bekliyorum ben patlama ihtimali olan o mevkiye
Öyle hayricim. Ayew iyi oyuncu çok kabul. Ama Feghoulinin Valencia performansina ne zaman ulasabilmisYok E A
Denayer ,Ahmed Musa ve Ndiaye gelse süper olur.Bakın hala iddaa ediyorum Denayer 2 3 sene içinde avrupanın sayılı stoperlerinden olacaktır[/QUOTE]
Zıplayamayan, kafa topu zayıf olan futbolcudan stoper olmaz. Olursa da ancak bu kadar olur.
ben onun yaşını vurgulamadım ki. 18-19 yaşında bir genç alınır bence. oyuncu satmamiz lazim ve teklif yok adam akıllı. belhanda-gomis falan satilsa mantikli messla ahmed musa. alabilir miyiz orası mechulAhmet musa 25 yaşında forvete daha ne kadar genç ve kaliteli bir oyuncu alabiliriz ki.
sadece fikrini yazmis, ilgilendirmiyor pek
Wolverhampton portekizli oyuncularla dolduruyor takimi ha
milli takimi ronaldo haric tamamlayacaklarsa PEPE ye kallavi bi teklif gelebilirWolverhampton Portekizlileri: Rui Patricio, Ruben Vinagre, Ruben Neves, Diogo Jota, Helder Costa, Ivan Cavaleiro
Gerceklesirse: Andre Silva, Joao Moutinho, Joao Mario