Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoperimiz ve 8 numaramız yan yana.

Şu ikisini bağlasak yeter.

Sonra arkana yaslan maç izle :cigara:

982993362.jpg

Gökmen Özdemir haziran başında Temmuz ortasına kadar hareket olmaz demişti ki öyle de oldu bu adam beinsports öncesi gamaspor'dan haberleri giriyordu sonrasında ikisinde de olmayınca ortalık kurudu. Twitter hesabından haber de paylaşmıyor transfere aç kaldık :D
benim de elimden bişey gelmiyo.aysal dönemi hajrovicler,prandelliler,manciniler,dursun dönemi diğer iismler hep basında cıktı...

Gökmen Özdemir haziran başında Temmuz ortasına kadar hareket olmaz demişti ki öyle de oldu bu adam beinsports öncesi gamaspor'dan haberleri giriyordu sonrasında ikisinde de olmayınca ortalık kurudu. Twitter hesabından haber de paylaşmıyor transfere aç kaldık :D

yanlıs bilmiyorsam gökmen cenk ergünün samimi arkadası yani bu haberlerin temeli ondan kaynaklıydı bence

simdi ise hoca haber dahi ucuracak herkesi sepetledi haber ucuran kişi anında kovulur :)

Geçen sene bu dönemlerde sırasıyla Ndiaye - Fernando ve Feghouli gelmişti 15 günde

Gokmen Ozdemir kayda deger tek transfer habercisi, bunu da binlerce defa kanitladi

Ornstein gibi bir sey olma yolunda ilerliyor

bu sözüm bipspora ve ali naciye.15-20 gün boyunca trezgeuet haberini girdiniz,onyekuruyu niye bilemediniz arkadaşım?nasıl haber kovalıyosunuz siz

yanlıs bilmiyorsam gökmen cenk ergünün samimi arkadası yani bu haberlerin temeli ondan kaynaklıydı bence

simdi ise hoca haber dahi ucuracak herkesi sepetledi haber ucuran kişi anında kovulur :)
Mutlak sağlam bağlantıları vardır Terim zamanı haber çıkmaz Onyekuru'yu bir kişi bile veremedi ki sürpriz transfer gelirse şaşırmamak lazım zaten transfer dediğin böyle olur belli etmeden oyuncuyu uygun şartlarda bitirip getirirsin aksi taktirde isim çıktığı an 1-2 daha fazla verilmek zorunda kalıyor

ünal aysal zamanı şu acıdan iyiydi.sneijder diyolardı,tak tak açıkladılar.moratti yemek vs.drogba goygoyu döndü önce,sonra şeref aydın duyumu verdi ozamanki amkspor da net bilgileri hemen girdi

Wernbloom hakkında ki görüşleriniz neler?

bu kanal spikerleri bence aykut ince önderliğinde kova çevirip öyle haber yapıyorlar.vida ve 35 milyon euro olayının başka bir açıklaması olamaz
Vida 35 m euro'ysa Muslera muhtemelen 250 m euro'dur adam bize gelmeden önce Uruguay'la dünya 3. oldu ardından Copa America'yı kazandı CL'de çeyrek final, üst tur gördü, 4 şampiyonluk gördü, sayısız kupa gördü :D

bu aykut inceye abi dedim 230 transfer haberi verdiniz hiçbiri tutmadı bravo valla büyük başarı dedim engelledi beni

Vida 35 m euro'ysa Muslera muhtemelen 250 m euro'dur adam bize gelmeden önce Uruguay'la dünya 3. oldu ardından Copa America'yı kazandı CL'de çeyrek final, üst tur gördü, 4 şampiyonluk gördü, sayısız kupa gördü :D
vida ya 35 milyon veren kulüp idaresi ağır maldır.Ama bunu haber olarak servis eden telaffuz eden daha da ağır maldır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt