Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dortmundla Belhanda-Kagawa takası yapacaz bide üstüne para isteyenler mi var inşallah olur bu takas Kagawa nere Belhanda nereee Allah aşkına

Express ve derwesten gazetesi Dortmund birini istedigi zamam hemen birsey yaziyorlar. Daha onlardan bir haber göremedim. Keske isteselerde satilsa ama bence Belhandayi hele maasini gördükten sonra bedavaya bile istemezler

Arkadaşlar Dortmund eğitim araştırma hastanesi başhekimi ile kongreden tanışıklığımız var. Çok fanatik aynı zamanda kongre üyesi.

Belhanda transferini sordum , alakası Yok Rodrigues’i İstemişler terim vermemiş.

Belhanda overrated siz o kadar parayı nasıl verdiniz dedi direk adam.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dortmundla Belhanda-Kagawa takası yapacaz bide üstüne para isteyenler mi var inşallah olur bu takas Kagawa nere Belhanda nereee Allah aşkına

Talep karşı taraftan gelirse bu takımın maddi durumu iyiyse tok satıcıyı oynarsın üstüne para verirlerse almıcaz mı?

Yıllardır kazıklanan biziz , dün döner devran döner demişler

Birileri arkamızdan konuşmuş he...

Sözde 14 yaşında olan 30 yaşında olanlar dikkat etsin de çıkartamayacak sözü yemesinler. Gerçi.... Kafa yapısı 14 bile değil ya neyse.

Arkadaşlar Dortmund eğitim araştırma hastanesi başhekimi ile kongreden tanışıklığımız var. Çok fanatik aynı zamanda kongre üyesi.

Belhanda transferini sordum , alakası Yok Rodrigues’i İstemişler terim vermemiş.

Can BÜYÜK mesajı okuyorum sandım bi an

Menajer tipinden bir arkadaş meşaj attı şimdi.

Basıp gidecek bir forvet le ilgileniyormuşuz. Gomis'in de haberi varmış bundan ve o yüzden mutsuzmuş.

Basıp gidecek derken ?
Kaynak oturma organım gibi birşey olmuş.
Kimle ilgiliyiz onu söyleyemem.
Ama basıp gidiyormuş.
O zaman forvettir. He forvet... e bizde orta saha ve defansta da eksik var yabancı hakkımız da dolu nerdeyse :)

hipokrat yeminli duyum gelmiş vay be

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duyum konusunda prof. dr olduğun gerçeği

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belhanda=rode+ömer+nuri olsun biz akıllanmayız nerde çöp var sakat var atlıyoruz versinler parasını gider alırız birilerini biz elimizdeki çöpleri kakalamaya çalışıyoruz siz dortmund un çöplerine talip oluyosunuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt