Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40 yasinda ama
inşallah olur bu takas Kagawa nere Belhanda nereee Allah aşkınaBenfica çıkarsa bu turdada elenirler sonraki turun rakipleri kimler olabilir acaba sanki güçlü rakipler gelmeyecek artık deniyordu geçen sene
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dortmundla Belhanda-Kagawa takası yapacaz bide üstüne para isteyenler mi varinşallah olur bu takas Kagawa nere Belhanda nereee Allah aşkına
Duyum geldi.
Yazalım o zaman please :cool::cool:Duyum geldi.
Yazalım o zaman please :cool::cool:
Arkadaşlar Dortmund eğitim araştırma hastanesi başhekimi ile kongreden tanışıklığımız var. Çok fanatik aynı zamanda kongre üyesi.
Belhanda transferini sordum , alakası Yok Rodrigues’i İstemişler terim vermemiş.
Belhanda overrated siz o kadar parayı nasıl verdiniz dedi direk adam.
Menajer tipinden bir arkadaş meşaj attı şimdi.
Basıp gidecek bir forvet le ilgileniyormuşuz. Gomis'in de haberi varmış bundan ve o yüzden mutsuzmuş.
Duyum konusunda prof. dr olduğun gerçeğiArkadaşlar Dortmund eğitim araştırma hastanesi başhekimi ile kongreden tanışıklığımız var. Çok fanatik aynı zamanda kongre üyesi.
Belhanda transferini sordum , alakası Yok Rodrigues’i İstemişler terim vermemiş.
Belhanda overrated siz o kadar parayı nasıl verdiniz dedi direk adam.