Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç tekne avım olmadı renkdash daha çok kıyı avcılığı ile uğraşıyorum

95B95567-C2A8-4A88-91AC-8727ECBE61C2.webp

Lan bari GS.org dan bizimle geçen isimleri yalanlayın da boşuna sap gibi beklemeyelim .. normalde hep yalanlardınız ya

Kardeş yalnız sen kendini yine çok kaptırmışsın .. totem fln da yapmıyorum .. bu pato olayın gerçekleşmesinin Aslı 0 .. sonra boşu boşuna üzüleceksin .. relaks moduna gir ve abdurrahimin transfer yapmaya çalıştığını göz önünde canlandır .. ozaman durum senin için de normalleşir

Ulan Alan transferi de yatmış. Tetteh ve Pato zaten olmuyordu.

İstifa et Apo

Yakında beklediğim açıklama : Pato için çok uğraş verdik oyuncu ile de anlaştık ama hukuki açıdan sıkıntılar vardı , Modeste transferinde de bize yüklenildi ama haklı çıktık. Alan transferinde ise bizi kazıklamaya çalıştılar menejerler fiyat arttırdı. Bizim sokağa atacak paramız yok. Mali tablolarda kar açıklıyoruz. Doğru yoldayız. Transfer olmadan da 6 tane gol attık zaten. vs vs. Dün belliydi yok Pato yıllık 10 milyon euro kazanıyor , yok alanın menejeri ve çin klubü yöneticileri sıkıntı çıkarıyor gibi haberler çıktı. Şimdiden yolunu yapmaya başladılar. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum.

Parası olup da 6 aydır bir forvet alamayan adamlar pazardan nasıl meyve sebze alıyorlar acaba bunlar bakkaldan ekmek dahi alamazlar.

Aklınıza pandev tipi transfer geliyormuki ? Düşünüyorum da ciddi ciddi varlı yurt dışında öyle isimler şu an

Türkçe bile doğru düzgün konuşamayan Apo’yu, Arapça konuşan Dubai’ye, Çince konuşan takımdan, Portekizce konuşan oyuncuyu transfer etmeye gönderirsen olacağı bu işte.

Niye umutsuzluga kapildiginizi anlayamadim

Bir gelisme mi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt