Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun bu saatten sonra kimse gelmez. Belki umut bulut falan diyicem ama Kayseride zor durumdayken bırakmaz

g.saray-son dakika:
alan transferi için 3 gün önce dubai’ye giden abdurrahim albayrak ve şükrü hanedar şu an dönüş uçağında; 12:30’da istanbul’a inecekler..
elleri boş..
bundan sonra ne olacağı merakla bekleniyor..
(bip spor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kariyeri boyunca en büyük oynadigi takim salzburg bu adamin. ben olsam ben de bu kadar para gömmezdim bu zibidiye.

sorun olan sadece alternatif transfer girisimimizin olmamasi.

dünyada 1 forvet kalmis sanki.

Az kaldi fena kufur edecem

Ghana striker Benjamin Tetteh's move to Turkish giants Galatasaray is on the verge of collapse after the in-demand player suffered injury in a friendly match.

The talented attacker was on the brink of finalising the £6.6m move from his club Sparta Prague after Czech side started talks with Istanbul-based club.

However, the move looks to have hit a snag after Tetteh suffered injury while playing in their friendly against MOL Vidi on Monday night.

6,6 milyon sterlin yani 7.5 milyon euro'ya satın alacakken hazırlık maçındaki sakatlığı nedeniyle transferden vazgeçmiş Galatasaray öyle yazıyor haberde ayrıca İngilitere'de bir kaç takım da ilgileniyormuş Tetteh ile yeni Drogba lakabını takmışlar

surekli soyluyorum, bu adamlar koskoca yaz sezonunda bile forvet alamadi, son gun vagner love dilendi, nasil olur da devre arasi transfer yapabileceklerini dusunuyorsunuz.
pato bekleyen var ya, pato :D

neyse artık maçlara gitmeye gerek kalmadı kendi adıma.
gidip o salak sinanı izlemeyeceğim.

Tetteh'in aklı karıştı bi kere.Bu elimizi güçlendirir.

Verin artık 8 9 neyse, bitsin bu iş.Genç adam, en kötü 5 6 ya kitleriz bi takıma.

g.saray-son dakika:
alan transferi için 3 gün önce dubai’ye giden abdurrahim albayrak ve şükrü hanedar şu an dönüş uçağında; 12:30’da istanbul’a inecekler..
elleri boş..
bundan sonra ne olacağı merakla bekleniyor..
(bip spor)

yapacağınız işe soxam. bize forvet değil transferden anlayan bi yönetici lazım. bu apo sıçtı kulübün içine yeterrrrrrrr be istifa et apo

apo linç edilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt