Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.299
- 68.528
- 5.003
abdurrahim albayrak sosyal medyada derhal linç edilmeli. bu beceriksiz herifin bidaha galatasarayın kapısından geçmemesi lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben sana verdiklerinden sadece 6 tanesini yazayım hiçbirini alamadılar. origi,muriel, batshuai,alan,tetteh,pato......Şimdi ben anlamadım anlayamıyorum bir türlü. Bunlar ne yapmaya çalışıyor? Teknik ekip sadece alanın ismini mi verdi bu kadar zamanda ?
Bu lazın ve niziplinin Gs tarihinin en kötü yönetimi olduğunu kim dediyse doğru demiş. Bu kadar beceriksiz olunmaz. Siyasi amaçları yüzünden 6 aydır forvetimiz yok. İSTİFA EDECEKLER.
Seten soyluyor maalasef dogrudurSaat 12:30 da döneceklermiş Levent Bey 2 gün gelen giden olmaz demişti galiba dönüş haberleri doğru mu acaba ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

anlaşsalar o minibüsçü davul zurnayla duyururdu bipspora alinaciye falan. çapsız işte herif parayla bile transfer yapamıyorbir de şöyle bir konu var.
neden oyuncu ile birlikte gelsinler ki?
belki oyuncu yarın falan gelecek?
ille de oyuncu ile beraber gelecekler diye bir kaide yok.
Abdul İstanbul'da aldığı ihalenin karşılığını, Başak şampiyonluğuna vereceği destek ile telafi edecek