Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdurrahim albayrak sosyal medyada derhal linç edilmeli. bu beceriksiz herifin bidaha galatasarayın kapısından geçmemesi lazım

Biraz mantıklı olalım kulüp yöneticisinin veya menajersin karşına Abdürrahim AlbaYRAK gibi bir çapsız gelse ne düşünürsün? Oyuncunu ucuza verir misin adamda tam işten anlamayan yolunacak zengin tipi var.. Alanın menajeri 3 yıllık 3 de imzaya razıysa bunları gördükten sonra 5 imza 5 de yıllık istemiştir

Abdul İstanbul'da aldığı ihalenin karşılığını, Başak şampiyonluğuna vereceği destek ile telafi edecek

O güzelim parayı olmayacak adamlara çarçur edecekler .

15 m euro bütçeyle nasıl 1 adam bile alamazsın ? Bu işte siyasi bişey yoksa ben bi bok bilmiyorum.

Şimdi ben anlamadım anlayamıyorum bir türlü. Bunlar ne yapmaya çalışıyor? Teknik ekip sadece alanın ismini mi verdi bu kadar zamanda ?
ben sana verdiklerinden sadece 6 tanesini yazayım hiçbirini alamadılar. origi,muriel, batshuai,alan,tetteh,pato......

Ayrıca bu dolmuşçuyu Dubaiye transfer görüşmesine yollayanın da aklına sokayım

bir de şöyle bir konu var.
neden oyuncu ile birlikte gelsinler ki?
belki oyuncu yarın falan gelecek?
ille de oyuncu ile beraber gelecekler diye bir kaide yok.

bunlar acaba fatih terim istifa etsin diyemi yapıyorlar bunu kıllanmaya başlamadım değil zaten araları açık başkanla umarım ben yanılırım.

Göztepe macı belki de kırılma macı . Yaşadığımız rezilliğe bak . Truva atı Albayrak

Sezon başı para yoktu alamadınız. Şimdi 16 m€ para var, yine adam alamıyoruz. Elinde para ile adam alamayan, dünya tarihinde görülmemiş bir beyinsiz yönetim var. Ulan bir forvet alın lan başka bir bok istemiyoruz, lanet olsun be. Forvet gelmeden kim gider o stada ? Ş.ligi treni kaçtı şampiyonluğu da altın tepsi ile başakşehire bırakıyoruz. Ne düşünüyor, ne planlıyor bunlar?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa Cengizin yaninda Dursun Ozbek ,Abrahamovic gibi kalir yemin ederim

bir de şöyle bir konu var.
neden oyuncu ile birlikte gelsinler ki?
belki oyuncu yarın falan gelecek?
ille de oyuncu ile beraber gelecekler diye bir kaide yok.
anlaşsalar o minibüsçü davul zurnayla duyururdu bipspora alinaciye falan. çapsız işte herif parayla bile transfer yapamıyor

Seytan diyor birak modlugu Ana avrat gir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt