Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.299
- 68.530
- 5.003
onun yerine şöyle 2 dk sal bizi şu beceriksizlere bi sövelim. daha büyük sevaba girersinSeytan diyor birak modlugu Ana avrat gir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onun yerine şöyle 2 dk sal bizi şu beceriksizlere bi sövelim. daha büyük sevaba girersinSeytan diyor birak modlugu Ana avrat gir

ya da klubün çaycısını mı benle görüştürmeye layık gördüler diye içerlerdim.Ben futbolcu olsam, ve Apo beni transfer etmeye gelse, tipini gördükten sonra mesleği bırakırdım gibi geliyor.
İlk olarak sana dalarim ondan sonra Yonetime. Kasinma
Ohhh hurriyet de girdi ANK ile
O nu dedikleri an istifa etsinler. Ozani niye sattilar? Marcao ya niye 4 mio verdilerKılıf hazır astronomik maliyetlerimis gerekçe , sizin yapacağınız görüşmeyi de
Ultraslan değil de bizim gibi takımın iyiliğini isteyen taraftarlar yaparsa yapar ancak bunu.ultraslan adamsa havaalanına gidip döver bunları
yeni hava yolu için ulaşım kamyon kiralama hizmet alımı işine ihalesi
Bilerek ozani +garryi kisin sattilar. O parayi yazin transfer icin kullanamiyorlar. Kim bilir ne yapacaklar o nunlayeni hava yolu için ulaşım kamyon kiralama hizmet alımı işi