Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdürrahim Albayrak a 24 saat sovsem yine rahatlamam . Sinirden ellerim titriyor

Bunlara kalsa belhanda da satılacaktı. Hatta feghouli de giderdi. Kimsede alınmazdı. Serdar ve eren’ ide ********************* ettik. Ozan ve garry gitti. Leş durumdayız. Yedekler bolu ya bile ezildi görüldü dün akşam. Ben böyle rezil bir dönem yaşamadım, ulan leş filan birileri geliyordu. Son gün gelen Pandev ve cemali bile bu yönetimi aşar. Şino ve drogba ile masaya oturamaz bunlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstanbul'da olanlar varsa 12:30'da gidip bunlari orada istifaya davet etseler ne guzel olur

mardatone tefankerooo x le seri hirrimeeeee!!!

Demba ba istemeyen taraftar olarak bize mustehak

Kılıf hazır astronomik maliyetlerimis gerekçe , sizin yapacağınız görüşmeyi de

seteni çok sallamamak lazım.
kendisi daha dün göztepe maçında sahada yazdıydı sanırsam Alan için.

15 milyon bütçemiz var bu sezon sıfırlanacak bari çapsızsanız sakat tettehi alın 8-9 a sonraki sezon kullanalım. Hani 15 milyonu 2 forvete harcamak bu kadar zor olmamalıydı. Ayıp yav İlla küfür ettirecekler kendilerine

Bu arada bu transfer döneminde 15 m euro sonuna kadar harcanıp gerekli yerlere transfer yapılmazsa, yazın kiralıkların da gideceği varsayıldığında hangi bütçeyle 5-6 ilk 11 oyuncusu alacaklar? Ulan adam alamayacaktınız tek bütçe yaratan Ozanı niye sattınız hemen? Hain embesiller sürüsü.

yıllardır bu kulüp rahatça transfer yapar.bu embesiller olayı brezilya dizisine çevirdi.altıüstü transfer yapacaksınız ulan milleti verem ettiniz reziller

yeni hava yolu için ulaşım kamyon kiralama hizmet alımı işi
Bilerek ozani +garryi kisin sattilar. O parayi yazin transfer icin kullanamiyorlar. Kim bilir ne yapacaklar o nunla
Bana birisi acil Albayragin numarasini bulsun. Bu. Oyle olmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt