Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A.albayrak denen şahsi bir daha o stada sokmayın . Gitsin Başakşehir .Maclarini izlesin , hem yoklamada + alır

derhal bişeyler yapmalı taraftar yoksa bu çomar şampiyonluğu başakşehire verecek belli. gerekirse hemen istifaya zorlanıp haldun üstünel gibi adamlar aynı gün içinde acil göreve davet edilmeli

Mesele para olmaması değil. Elimizde 15 milyon euro var harcayabilmrk için. Mesele bunların transfer yapmayı becerememesi ve para harcamayı istememesi. Ben daha öncede dedim. Bu cengşz başkan için finansal kar daha önemli. Bu dönemi şirket karla kapatsın diye para harcamayacaklar. Para harcamak istemiyorlar buna emin olun.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bari dembaba yı kaçırmasaydık en azından ereni göndermeseydik.
Ne hale getirdiniz ulan takımı.
Çöpün tekini kiralayıp dönecekler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu akşam başta ben olmak üzere çok kelle gider.. En son badou - modestede böyle birşey olmuştu..

Derhal istifa etmesi lazım yönetimin bunlar iktidar yalakası normal zamaninda destek vermemiz hataydi

Doukara-Muriqi falan bekleyin artık alternatifler bunlardır

İstifa edecekler. Başka yolu yok. 6 aydır kandırıyorlar bu taraftarı. Alan ın astranomik bedeli şimdi mi belli oldu. Yalancı ibneler

Yazın Modeste şimdi de Alan. Aynı şeyi 2. sefer yutturdular. Bugün geliyor yarın geliyor diye diye süreyi bitirdiler. Bir de yalandan Dubai'ye gittiler çabalıyormuş gibi yapmak için. Abv.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt