Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidip çöplere para bayılacaklar.Szalai doukara vagner love ve türevleri

Neyse beyler geçmiş olsun bu sezon gitti mayısta erken seçime gidilir aday çalışmaları başlar yakında tekrardan başkanlık için inşallah Fatih Terim başkanlığa adaylığını koyar yoksa teknik direktör olarak artık takımın başında kalacağına fazla ihtimal vermiyorum.

Fatih Hoca çıkıp bu yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim derse yakarız bu dünyayı bu salaklar farkında değil mi? Yönetim İstifa

Fatih Terim'i çok severim Metin Oktay 1 Fatih Terim 2 benim için ancak eğer bu yapılanlara ses çıkarmazsa Fatih Terim'de gitsin bu yönetimle beraber.Kimse Galatasaray taraftarını KANDIRAMAZ.

Çok yakında milyonlarca Galatasaray taraftarı Galatasaraylı yöneticiler ile akraba olacak gibi

keşke tekme tokat dövseler apoyu havalimanında

Servisçi az sonra uçaktan inince instagrama girip like atmaya başlar.
Eger menfat, maas yuksek, bonservis felan derse .... Asil o zaman yok olurlar bu dk sonra. Ozani ve Garryi ne boka satarsin. Marcao gibi taninmayan bir oyuncuya niye 4 Mio verirsin diye sorarlar

Pazar gecesi Dubai'ye uçan Abdurrahim Albayrak ile Şükrü Hanedar, Pato ve Alan Carvalho transferlerini astronomik maliyetleri nedeniyle bitiremedi.

Ulan 1 aydır Maliyetleri belli değil bu adamların?

Bein Sports’tan Kutlu Akpınar bağlandı Bein Manşet’e. Pato yarım yıllık 5 milyon dolar para talep etmiş. Bizim romantik taraftar da yıllık 3 milyona bitirsinler Pato’yu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forvet transferi yok. Bize yasak galiba.

Ulan elinde 15 milyon para var. Hiç bir b.k yapamıyorsan gider 1-2 tane scout transferi yaparsın ya tutarsa diye. Bunlar bilerek transfer yapmıyor. Amaç hocayı zor durumda bırakmak. Bilmiyorlar ki hepsi ülkeyi terketmek zorunda kalır ama Fatih Terim hiçbir yere gitmez.

Abdurrahim Albayrak transfer döneminin başlamasına 1 ay varken anlaştığımız oyuncularla birlikte çok daha iyi bi ikinci yarı olacak demedi mi? Alan transferini becerememelerini geçtim sırf bu yalanı için bile istifa etmeli yazıklar olsun ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt