Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pazar gecesi Dubai'ye uçan Abdurrahim Albayrak ile Şükrü Hanedar, Pato ve Alan Carvalho transferlerini astronomik maliyetleri nedeniyle bitiremedi.

Ulan 1 aydır Maliyetleri belli değil bu adamların?

Ben de bunu anlamıyorum gerçekten. Bu adamların maliyetini taraftar bile biliyorken sen nasıl bilmezsin yönetici olarak?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

#SabrımızTasiyorTransferlerNerede?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adamlar yalan söylüyor sürekli yalan söylüyorlar. Mustafa Cengiz de apo da yalan söylüyor 6 aydır . YETER YÖNETİM İSTİFA

SAyın başkan konuşma metnini hazırlıyordur şimdi bol bol agreement settlement ffp içeren paragraf aralarına inan olsun yerleştirilmiş zaten kar da etmişiz ordan da yürür.Bir şekilde ikna etmeye çalışacak hadi hayırlısı bakalım.
mustafa cengiz ffp - Recherche Google:

Adamlar Alan'ın sözleşmesinin bittiğini bile 19 Ocak'ta öğrendi bunlardan her şey beklenir.

İşin kötüsü Ozan ve Garry'den kazandığımız parayı bu ara transfer döneminde harcayamazsak Yaz transfer dönemine aktaramıyoruz.

Abdurrahim Albayrak transfer döneminin başlamasına 1 ay varken anlaştığımız oyuncularla birlikte çok daha iyi bi ikinci yarı olacak demedi mi? Alan transferini becerememelerini geçtim sırf bu yalanı için bile istifa etmeli yazıklar olsun ya.
adam g.tünü yırtıyor transfer için ama yine yapamıyor çünkü çapı yetmiyor yetmeyecek de. bizim şuanda oturup atomu parçalamaya çalışmamızla aynı durum

abi Pato tarzı transferler 1 ay görüşülen transferler....bizimkiler 3 günde alabilir mi Pato'yu 2 aydır Alan'la görüşüyorlar....Modeste mevzusu ile yazı geçirdik....Alan'dan bir an önce vazgeçip 1 hafta kala doğru hedef belirlemeleri lazım

Müsait olan o tarafa yakın taraftarlarında hava limanın da bu andavalları karşılaması lazım. Ben böyle bir rezillik görmedim ya. Soktuğumun beceriksizleri

podolskıyı falan alsalar barı hayinler
adam gelmek ıcın kırk takla atıyor

Bide neymiş 3 transfer birden alıp geliceklermiş bak bak bak

Dubai öncesi anlaştıkları adamla yüz yüze görüşme de nasıl anlaşamamayı başarabildiler hayret verici.

Birde Çin dışında futbolcu yok mu arkadaş bunu anlamıyorum. Alan hırbosu ile an itibariyle anlaşamadılarsa derhal t.listden atılmalı. Boşa çıksa kimse yüzüne bakmasa dahi ilgilenilmemeli. Para varken adam alamıyorlar pes yani. Göztepe maçına forvette Sinan ile çıkarsak net puan kaybıdır bunun bedelini kimse ödeyemez.

Adebayor falan geleceğine yemin ediyorum forvetsiz oynayalım.Rakibin 4. forvetini almaktansa hiç almayalım

Ulan bunlar son gün gider Şamba ba yı alır diyordum.Şamba ba da gitti iyi mi:red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt