Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah Göztepe şöle bi içimizden geçer. Lan keşke Arenada olsaydıda tepkinin kralını alsalardı

Bence ortada çok pis bir çapanoğlu var beylerb. Bu adamlar kalkıp ta oraya niye gittiler . Orda ne oldu ? Niye boş döndüler . Menajer Albayrak kulüp açıklaması hepsi birbiri ile çelişkili farkında mısınız ? Doğru tektir . Üç tane doğru olmaz .Bir sıkıntı var ama ne ? Fikir yurutebileniniz var mı ?
Ben samimiyetlerine ve durustluklerine zerre inanmıyorum artık ona göre fikir yurutuyorum hatta eminim,transfer iş bilen için heleki paran varsa hiç zor değil transfer önce menajerler ve kulüplerle belli anlaşma noktasına getirilir yönetici gidiyorsa bunun anlamı herşey hazır karşılıklı imzaları atalimdir bu bütün dünyada böyle olur.
Bizde ise hoca Ocak başında videoda ne dedi gelecekler gidecekler herşey hazır dedi demekki hocaya demişler satalım hem gelecekler hazır açık açık yalan söylemişler ve hocanın açıklamasının üzerinden günler geçiyor kaç hafta geçiyor ocağın son haftası yuzyuze görüşmeye gidiyorlar neden daha önce değil ,uzun yazdım velhasıl kelam dubaiye zaten almaya gitmemisler az buz zekası olan insan anlar almaya giden alır alamayacağını bile bile gidersen sonra bahaneler mazeretler sikarsin medyaya yasadigimiz süreç aynen bu
Bazı arkadaşlar çok polyannalar beceriksizlik filan diyorlar beceriksizlikle hiç alakası yok
Bu işin sonunda yani ay sonunda yada Göztepe maçı sonrası birkaç kelle gidecek artık belli oldu.

Biz bunları istifa ettirmezsek eğer .. bize de Galatasaray taraftarı demesinler

ultrAslan uyan artık noluyor açıklama yokmu ?

Ultraslan niye susuyor.sucuğu yine yediler herhalde reziller

Yanlış anlama sakın ama forvet transferi gelmedi diye takımın yenilmesini istemek ne kadar doğru

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendimizi kandırarak nereye gidecez ? Yenilsin kardeşim ben şampiyonluk kaybedince takımdan soğuyacak değilim böyle çapsızların bir an önce gitmesini istiyorum sadece. Olumlu yönden düşün

Bu adamlar şimdi cidden küfürü haketmiyor mu ? Forum yönetimi artık bi güzellik yapın serbest olsun. Ceza almak koymuyorda şu çapsızlar yüzünden olması koyuyor.
Herkes küfür kontenjanını 01.02.2019 saat 00.01’e ayırmış durumda.
Kimse erken ceza alıp bu dallamalara küfür etme fırsatını kaçırmak istemiyor.
Şimdiye kadar edilmemiş ve en orijinal küfürler rezerve edilmiş durumda.

Bordeaux, Sunderland'ın 20 yaşındaki forveti Josh Maja'yı £3.5M + bonuslar karşılığında transfer etti.

2018-2019 sezonunda Josh Maja;

24 Maç
️ 15 Gol
2 Asist Buzz Spor on Twitter

IMG_9426.webp

Bize görecekmiş gibi bakıyor bariyer ..

Biz bunları hak etmiyoruz arkadaş

Kimseye kizmayin sitem etmeyin terim bile bu kadronun ne goztepeyi yenecegine ne şampiyon olacağına inanmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt