Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 22.323
- 7.659
- 1.623
İnşallah Göztepe şöle bi içimizden geçer. Lan keşke Arenada olsaydıda tepkinin kralını alsalardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmayacak duaya amin.Yarin Alan
Goztepe galibiyeti sonrasi Pato
Nasil olurdu
Ben samimiyetlerine ve durustluklerine zerre inanmıyorum artık ona göre fikir yurutuyorum hatta eminim,transfer iş bilen için heleki paran varsa hiç zor değil transfer önce menajerler ve kulüplerle belli anlaşma noktasına getirilir yönetici gidiyorsa bunun anlamı herşey hazır karşılıklı imzaları atalimdir bu bütün dünyada böyle olur.Bence ortada çok pis bir çapanoğlu var beylerb. Bu adamlar kalkıp ta oraya niye gittiler . Orda ne oldu ? Niye boş döndüler . Menajer Albayrak kulüp açıklaması hepsi birbiri ile çelişkili farkında mısınız ? Doğru tektir . Üç tane doğru olmaz .Bir sıkıntı var ama ne ? Fikir yurutebileniniz var mı ?
Yanlış anlama sakın ama forvet transferi gelmedi diye takımın yenilmesini istemek ne kadar doğruİnşallah Göztepe şöle bi içimizden geçer. Lan keşke Arenada olsaydıda tepkinin kralını alsalardı
Ultraslanın en sevdigi donemler bunlar. Boyle donemlerde parayi vuruyorlar.Ultraslan niye susuyor.sucuğu yine yediler herhalde reziller
Yanlış anlama sakın ama forvet transferi gelmedi diye takımın yenilmesini istemek ne kadar doğru
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Almasınlar zaten bu saatten sonra Ali Yavuz oynasin bu serefsizler de sektirip gitsinler
Ko aparmakla uğraşıyordurMobeseler kapalı mı? Beyefendi uzun zamandır ortalıkta yok!!!
Herkes küfür kontenjanını 01.02.2019 saat 00.01’e ayırmış durumda.Bu adamlar şimdi cidden küfürü haketmiyor mu ? Forum yönetimi artık bi güzellik yapın serbest olsun. Ceza almak koymuyorda şu çapsızlar yüzünden olması koyuyor.
24 Maç
️ 15 Gol
2 Asist Buzz Spor on Twitter