Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim denen ilerizekalı kulüpten ihraç edilmeli, çapsız herif, batırdı bizi

Ben samimiyetlerine ve durustluklerine zerre inanmıyorum artık ona göre fikir yurutuyorum hatta eminim,transfer iş bilen için heleki paran varsa hiç zor değil transfer önce menajerler ve kulüplerle belli anlaşma noktasına getirilir yönetici gidiyorsa bunun anlamı herşey hazır karşılıklı imzaları atalimdir bu bütün dünyada böyle olur.
Bizde ise hoca Ocak başında videoda ne dedi gelecekler gidecekler herşey hazır dedi demekki hocaya demişler satalım hem gelecekler hazır açık açık yalan söylemişler ve hocanın açıklamasının üzerinden günler geçiyor kaç hafta geçiyor ocağın son haftası yuzyuze görüşmeye gidiyorlar neden daha önce değil ,uzun yazdım velhasıl kelam dubaiye zaten almaya gitmemisler az buz zekası olan insan anlar almaya giden alır alamayacağını bile bile gidersen sonra bahaneler mazeretler sikarsin medyaya yasadigimiz süreç aynen bu
Bazı arkadaşlar çok polyannalar beceriksizlik filan diyorlar beceriksizlikle hiç alakası yok
Bu işin sonunda yani ay sonunda yada Göztepe maçı sonrası birkaç kelle gidecek artık belli oldu.
Benimde aklımdan bunlar geçiyor renkdaş. Ben samimi bulmadım açıkçası. Bence alan pato bu kalibrede bir transfer olmayacak. Mutlaka dandik birini getireceklerdir ama burda suç bizde . Hiç kimse tepki koymuyor ki . Söylediğin gibi ortada bir yalancılık mevcut. Son bir hafta artık piyasanın kızışacagını senden benden iyi biliyor bu adamlar. Ortada gerçekten bir sıkıntı var

Beceremiyorlarsa bari simdiden yazin icin 2 oyuncu alsinlar ve takimlarinda kalsin oyuncular yaza kadar. Yoksa o kadar bütce cöpe gidecek... Yazin N'Diaye ve Oynekurunun yerini bütcesiz doldurmak zor olur.

Alsinlar Haraslin ve Zurkowskiyi ve polonyada kalsinlar yaza kadar. Takimlarida böyle abarti rakam istemezler normalde

Herkes küfür kontenjanını 01.02.2019 saat 00.01’e ayırmış durumda.
Kimse erken ceza alıp bu dallamalara küfür etme fırsatını kaçırmak istemiyor.
Şimdiye kadar edilmemiş ve en orijinal küfürler rezerve edilmiş durumda.

Ben cezadan çıkalı 3 gün oldu dayanamayıp dalyaprağı geçirdim elden

Tetteh deniyor. Önceki mesajımda bahsettiğim ''2-3 milyonluk futbolcu'' tanımlamasını karşılayıp karşılamayacağından emin değilim!. Sparta ve bizden başka kimsenin umurunda olduğunu da sanmıyorum. Tetteh olmaz bir başkası ve daha iyisi olur; illaki uygun fiyatlı, işe yarar oyuncular bulunur. İşi bilene, aramasını bilene...

1ae8ed90298b3e5853a87447aac39dea.jpg

Reisi gonderseydik su an yanindaki bos koltukta pato oturuyordu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaslar küfür edip ceza almanizi istemem. Özel mesaj yoluyla küfürlü mesajlarinizi bana yazabilirsiniz.

Bariyer/duvar olarak her daim müsaitim.

Bariyer bundan sonra kulüp ülkümüz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt