Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
- 9 Temmuz 2011
- 34.691
- 30.885
- 2.533
Ulan şampiyon olamayacağız bari fb'nin ligde kalmasını kolaylaştırmayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen fitsinde Abdürrahim bu 2 adamı alabilirmi sence. Hele defrel suan 2 takimin malı. Imkansiz gibi bişey bu herif icin. 1 sene.falan sürer almasıŞu saatten sonra Babacar ile Defrel e fitim arkadaş yapcak bişi yok. En azından iyi bir ikili olma şanslarıda var.
..................... Muslera...................
Mariano.. Maicon.. Marcao.. Nagatomo
Feghouli...Fernando...Ndiaye..Onyekuru
............... Defrel....Babacar.................
Ikisini de unut. Kulüpleri bırakmıyorlar..Şu saatten sonra Babacar ile Defrel e fitim arkadaş yapcak bişi yok. En azından iyi bir ikili olma şanslarıda var.
..................... Muslera...................
Mariano.. Maicon.. Marcao.. Nagatomo
Feghouli...Fernando...Ndiaye..Onyekuru
............... Defrel....Babacar.................
Bu sefer el altından vermiş galiba. Dışarda böyle organizasyon yapmadılar.Sucuk tayfası niye suskun. Baskanlari sucuga bogdu galiba
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O kaliteye bile ulasamayiz ligden birilerini alirlar.Son gün Pandev, Dzemaili vakası yaşamaktan korkuyorum.
Mitroglounun kramponunu alamazlar.Mitroglunu alan kanciktir. Mugdat oynasin daha iyi.
muhtemelen öyle olur.takımı sat,ezeli rakibe gitmek için kıcını yırt.ya fenerle beraber küme düşer ya sakatlanıp sezonu kapatır.ortası yok.bunu dememin bi nedeni ali koç denen şebegin aziz yıldırım olma sevdasıyla gecen yaz ndiaye ve emre akbaba transferlerinde fiyat artırması,fatih terime maçtan sonra hakaret edip fatih terimin yanında kuzu gibi görünmeleri,videosu vardı.sonra şu bildiri olayı vsbiz fb kume dusecek mi diyoruz adamlar serdari veriyor
insallah serdar fbyi dusurmeye gidiyodur