Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar'ın gitmesi her türlü saçmalık. Uefa''ya 3 oyuncu bildirebiliyoruz diye biliyorum marcao ve 2 yeni forveti bildirdik diyelim hadi. Serdar sene sonuna kadar kalmalı ve para kazandırarak gitmeli. Maicon'a ne kadar güven olur? Semih desen saçma sapan bir transfer. Donk zaten bence stoper değil. Marcao tamam ilk maçta iyi oynadı ama yanındakiye uyumu nasıl olacak zor maçlarda bilmiyoruz. Yeni yabancı stoper alsak kimi yollayıp alacağız? Aldık diyelim 2 forvet de gelecek uefaya hangilerini bildiricez? Serdar'ın doğruysa bedavaya fenere gitmesi büyük skandal. Yurtdışına para kazandırarak giderse yine mantıklı bakılabilir. Yinede resmi açıklamayı bekleyelim.

muhtemelen öyle olur.takımı sat,ezeli rakibe gitmek için kıcını yırt.ya fenerle beraber küme düşer ya sakatlanıp sezonu kapatır.ortası yok.bunu dememin bi nedeni ali koç denen şebegin aziz yıldırım olma sevdasıyla gecen yaz ndiaye ve emre akbaba transferlerinde fiyat artırması,fatih terime maçtan sonra hakaret edip fatih terimin yanında kuzu gibi görünmeleri,videosu vardı.sonra şu bildiri olayı vs

say say bitmiyo fener namussuzlukları.sonra biz neden bunları yasıyoruz,e anasına avradına dokundugum hala ibinelik peşindesin,bundan sonra da basına geleceklere de hazır ol bi zahmet.

Galatasaray'ın,Galatasaraylıların ahı yerde kalmaz.

hoca da suclu
n.e.t.

serdar kendisi için de büyük risk alıyo.kimbilir ne gelir basına fenere giderse,ah bu,yaptıgı

Bu aşamadan sonra alınabilecek en makul ve risksiz adam Vincent Janssen olur, hazır kulübü de göndermek istiyorken...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar hususunda bence de FT’nin suçu var.
Bazen kafasına bişey yerleştiriyor, sonra hiçbir olgu onu vazgeçiremiyor yanlış olduğunu anlasa bile...

Hoca cikip, bizim transfer bütceyi fenere armagan ediyorum derse bile Sergen sucu baska birilerinde bulur.

Serdar hususunda bence de FT’nin suçu var.
Bazen kafasına bişey yerleştiriyor, sonra hiçbir olgu onu vazgeçiremiyor yanlış olduğunu anlasa bile...

her zamanki gibi nerde hainlik var,ortaya cıkardı.böyle suça can kurban

Alan h.o. yazilmayan bir gün daha.. Ne guzelde alismistik son bir ay hergun bunu okumaya..

Fiko ersan gülüm çöpünü kaç milyon euroya sattı bizim salaklarda kendi oyuncusunu değersizleştirip bedavaya ezeli rakibine hediye etsin. Gelmiş geçmiş en embesil yönetim bu yemin ediyorum.

affet bizi büyük başkan yağlı suratının kıymetini bilememişiz şimdi olsaydı en az 3 forvet almıştı, cengiz bu adamın aldıklarını satarak geçiniyor şimdi, gomis, rodrigues...

indir.webp

hoca dogrusunu yaptı.dogruyu yapmayan yönetim.hoca daha 1.5 ay önce fenerli iş adamları bilmemneleriyle görüşen adi bi herifi dısarı itti.

o sacmaliga inaniyosan diyecek biseyim yok
fb gorusmek icin alakasiz bi herifi yollayacak (neyi goruseceklerse) herif de foto cekip internete koyacak. sonra bizim mucit taraftarlar 2 kere 2den izafiyet teorisini cikarip serdara bak diyecek
ki oyle bisey olmus olsa calisma kulturunden ziyade ona vurgu yapilirdi

Şu olaylar olmasaydı Serdar’ın 7-8 milyon euro piyasası olurdu yaz döneminde...

Allahin belalari. Eger serdari bedavaya yollarsaniz agziniza yuzunuze s...... derhal s... olup gidin bu kulupten yavsaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt