Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
balon başakşehir patladı sonunda . bunlarda bişey yok.

Gsmiz 2 tane düzgün forvet transferi yapsa bu yaşlı başakşehire içeride 4 atar. Kendi ayağımıza sıkıyoruz resmen

Yahu tamam hakem ittirmesi baska sey

Basak’a talimat geldi elenin demek baska sey

Biri icin ortada kanit var, digeri icin yok

Ayrica aksine bu ulkenin insaninin en buyuk problemlerinden biri buyuk resmi gorme huyudur

Benim düsüncelerimi yazdim Renkdas. Türk futboluna devrim getirecegini düsünen Yöneticilerin Hedefi Türkiyede bionik bir takim kurulmasi ve Bu takimin Avrupada basarilara ulasmasi için ugrasiyorlar. Su ana kadar gayet basarililar ve bir kaç sene içinde bak gör neler olacak. Zengin sponsorlar filan Bu daha baslangici yani. Basaksehir kanimca Türk futbolunu domine etmesi için yapilmis Devlet ülkenin en çok sevilen sporunda da ipleri eline alsin.

Talimat yoktur muhtemelen Kendilerine talimat vericek degiller ya :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

biz mi konum kaybedeceğiz :)
Galatasaray'ın birçok kongre üyesi grubun büyükleriyle yakın arkadaş nereye konum kaybedeceğiz :)

Galatasaray var oldukça ultrAslan'da var olacaktır sen dert etme

bizi salın biz sucuk yiyoruz siz büyük taraftar olarak bu işi yapabilirsiniz

nasil anlatsam sana.. doymadinizmi ? .. 2-3 günlügüne doyun da ortaligi yangin yeri yapin.. zaten Galatasarayin bircok kongre üyesinin grubun büyükleriyle yakin arkadas oldugu asil sorunun büyüklügü.. ben uA icin 8 yil emek ve zaman ayirmis insanim .. benim herseyden haberim de var.. neyin nasil yürüdügün haberi de var..
Serdar Azize sahip cikip da birden Hocanin kafasinda olmaniz neyden kaynaklaniyor ( serdari savunmuyorum ) ..
kendi görüsünüz yokmu.. imparator diye diye adami koskoca anli sanli GALATASARAYdan büyük gösterdiginiz anlar olmadi mi .. bu tezahüratlarda bile ortaya cikiyor..
ultrAslan asla ve asla GALATASARAYDAN büyük degildir.. bagimsiz bir taraftar olusumu olarak kurulmustur.. ne azi ne fazlasi iste..
ulan Alpaslan agabey olacakti su an ortaligin a.. koyuyordu.. ne kongre üyesi sökerdi ne birsey.. !

Üzücü olan ne biliyormusunuz bizler yani taraftar gibi bu koskoca kulüpte yaşanan rezilliklere üzülen ses cikaracak tek 1 kişi bile yok diyinki haksizlik etme şu kişi uzuluyordur

Sol bek orta sahaya yerli bir transfer gelir son gune dogru

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Basaksehir bu maci göz göre göre hataya vermiyorsa bende birsey bilmiyorum .. cok pis kokular var ortalikta..
bunlar bugüne kadar sezonun son döneminde hep cöküs yasadi.. bunun korkusu kupadan cekilelim nefesimiz yetsin kokusu..
malum yas ortalamasi + 48 ..

Felipe Caicedo ismini salladılar şimdi twetter alemi. İtalya Lazio'dan. Yasak diye paylaşmıyorum ama kimdir necidir bilmem. Hoş artık son güne kadar binlerce isim sallanacak...

Galatasaray, 30 yaşındaki forvet Felipe Caicedo için Lazio'ya 3M€ teklif etti. Oyuncu, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt