Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 33.174
- 22.064
- 2.783
Ho
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray, Felipe Caicedo için Lazio'ya 3 milyon euroluk teklif yaptı.Oyuncu, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor.(Futbol Arena) GSG SCOUT on Twitter
Gercekleri kabul edemiyorsunuz. Fatih Terim Galatasaray'dan büyük mü? Sanki Terim olmazsa Galatasaray olmayacak. Ne zaman Fatih Terim basimiza, iste o zaman birsey oluyor bu kulüpte. Umarim tez zamanda gider artik ve bir daha dönmez. Yeter ulan yeter
Fener ligde kalsın diye bedavaya en iyi stoperimizi onlara veriyoruz. İşte ezeli rekabet, ebedi dostluk. ?
Bizde ne var ? Daha as kadromuz eksik, sakatlık veya cezalı olunca zaten maç kazanamıyoruz. Tff, mhk desen bize karşı.balon başakşehir patladı sonunda . bunlarda bişey yok.
Hamza kusura bakma sen yeni geldin Türkiye'ye yada avrupadami yaşıyorsun ,komplo teorisi diye bişey yok bizzat doğru akbil katarlilsr ve devlet üçgeni için köşe yazısı yazan yazarlar bile oldu götü yiyen spor yazarları bunu hep ima etti yada yazdıAsla kanitlanamayacak bir sey savunan en hafif tabirle SALAKtir
Ayrica bu ulkede sampiyonlari birileri talimatlarla belirliyorsa bu ulkenin en basarili takimi olan bizi ne yapar bu durum? Az dusunun ya
biz basına karşı futbolcumuzu savunduk siz aidiyet bilmiyorsunuz sanırımnasil anlatsam sana.. doymadinizmi ? .. 2-3 günlügüne doyun da ortaligi yangin yeri yapin.. zaten Galatasarayin bircok kongre üyesinin grubun büyükleriyle yakin arkadas oldugu asil sorunun büyüklügü.. ben uA icin 8 yil emek ve zaman ayirmis insanim .. benim herseyden haberim de var.. neyin nasil yürüdügün haberi de var..
Serdar Azize sahip cikip da birden Hocanin kafasinda olmaniz neyden kaynaklaniyor ( serdari savunmuyorum ) ..
kendi görüsünüz yokmu.. imparator diye diye adami koskoca anli sanli GALATASARAYdan büyük gösterdiginiz anlar olmadi mi .. bu tezahüratlarda bile ortaya cikiyor..
ultrAslan asla ve asla GALATASARAYDAN büyük degildir.. bagimsiz bir taraftar olusumu olarak kurulmustur.. ne azi ne fazlasi iste..
ulan Alpaslan agabey olacakti su an ortaligin a.. koyuyordu.. ne kongre üyesi sökerdi ne birsey.. !
beyler her kaynağa laf ediyorsunuz da son günlerde en güvenilir kaynaklardan hangisinin dediği tutmuş? Alan bitti diyor 10 saat sonra alan iptal diyor bipspor, 360tv, trtspor.... Her kaynak dahil buna.ooo kaynak futbol arena....
Galatasaray, 30 yaşındaki forvet Felipe Caicedo için Lazio'ya 3M€ teklif etti. Oyuncu, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor
başakşehire sonsuz teşekkür ediyorum , hatayspor ada teşekkür ediyorum abdullah avcı 10 numara bi adamAA: "diransfer yapmamuza kerek yok artuk. takumumuz yeterlidur. paşakşehir'den iyiyiz uşaklar merag etmeyun."
ligdede iyi oynamıyorlar ki nasıl maç kazanıyorlar ilginç ite kaka böyle şampiyon olunmazAlakası yok..
Lige komple yüklenecekler..
Biz bu sığ kadroyla Avrupa-kupalig de koşturacaz..
Adamların önü açıldı .. zaten hakemler federasyon full destek veriyor..