Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam takıma zarar vermeye and içmiş. Albayrak tüm sıkıntı bu adamda bu adamı acilen göndermemiz gerekiyor acilen.

Lazio taraftarı Caicedo için Serie A nın en kötü forveti diyorlarmış.

Serdar işini yarına bırakmaları birde yönetim kurulu toplantısı olması bu akşam forvet için kaplar gelebilir düşündürttü bana

son iki senedir her transfer dönemi bir tane Polonyali topcu al(am)iyoruz

90d1a3ad27b76db8c6784d2b368df12a.jpg

Settleman Agreyman Jr. H.O

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ozan-Serdar-Rodrigues-Eren'i gönderip Emre Taşdemir-Marcao-Semih transferlerini yaparak inanılmaz güç kazandık. İyi hazırlanıldığı belli bu transfer dönemine. Tek derdimiz stoper hattını toptan değiştirmekti, sağ olsunlar aylardır yememiş içmemiş, uyumamışlar halletmişler. Kanat rotasyonumuz da çok genişti orayı da azalttık, iyi oldu. Muğdat ve Sinan kardeşlerimize de yedek kulübesinde yazık oluyordu, isabet oldu forvet almamak.

Apo ve Cengiz, bu sene Başakşehir'in şampiyon olması için ellerinden geleni yapıyorlar. Hem talimat gelmiştir yukardan.

Yoksa bu durgunluğun açıklaması yok.

Mustafa cengiz aylardır kimseye borcumuz yok demişti. Hani nerde yalanları bir bir ortaya çıkıyor sahtekar ordusu.

Nagatomo yari finalde, Vietnami 1-0 yendiler

gelmiyor yani

Su yoneticilerin fotoğraflarini atmayin abiler. İnsanlari cezaya teşvik etmeyin

Hagi de maaşını aldı gitti o halde? Taffarel? Bülent Korkmaz? Kimsenin bedavaya oynadığını sanmıyorum bizim takımda belki Metin Oktay, o da bir dönemdir. Herkes parasını almış, işini yapmış, gitmiş. Hani Sneijder'in de bir özelliği yok sonuçta maaşını almış tıkır tıkır?
Bunlar ekstrem işler yapan adamlardır. İz bırakırlar, tarihe kazınırlar ölümlerinden sonra bile hatırlanırlar. Spor kulüplerinin böyle efsaneleri her zaman olmuştur ve olacaktır. İşin doğası bu.
Fatih Terim böyle bir efsane değildir bazılarının gözünde. Buna bir yorumum yok. Ali Sami Yen ve Metin Oktay dışındakiler subjektif yorum olarak değerlendirilir. Eğer onları da efsane olarak görmüyorsan zaten Galatasaray senin için bir şey ifade etmiyor demektir.
ben efsane değil başarısız falan demedim ki
her başarılıyı sevmek zorunda değiliz diye düşünüyorum
vefasız nankör vs yazdıkları için dedim ne vefasızlığı alıyor emeğinin karşılığını diye
fatih terimi ya da hagiyi sevmemek vefasızlık ya da nankörlük mü sizce

Ozan-Serdar-Rodrigues-Eren'i gönderip Emre Taşdemir-Marcao-Semih transferlerini yaparak inanılmaz güç kazandık. İyi hazırlanıldığı belli bu transfer dönemine. Tek derdimiz stoper hattını toptan değiştirmekti, sağ olsunlar aylardır yememiş içmemiş, uyumamışlar halletmişler. Kanat rotasyonumuz da çok genişti orayı da azalttık, iyi oldu. Muğdat ve Sinan kardeşlerimize de yedek kulübesinde yazık oluyordu, isabet oldu forvet almamak.

Umarım hocanın her defasında bahsettiği büyük revizyon bu değildir. Kaliteli oyuncularımızı gönderip yerli çöpler almak, daha bu işin yaz dönemi de var. Allah sabır versin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt