Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.108
- 4.562
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahri Havadır, Pato'nun gelme imkanı %0, Alan'ın gelme ihtimali %1, Tetteh'in gelmesi imkansız. (Trtspor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sinaniyoruz birader. fenalardayiz
Janssen en son ne zaman mac yapti, sakat degildiJanssen ve Podolski gelsin. 2 tane avrupali santrafor.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yok anasının ...
Galiba biz bunlara serdari verip alan ile ugrasmayin dedik gibiNoluyo olm bu clüpte
Bahri Havadır, Pato'nun gelme imkanı %0, Alan'ın gelme ihtimali %1, Tetteh'in gelmesi imkansız. (Trtspor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hagi de maaşını aldı gitti o halde? Taffarel? Bülent Korkmaz? Kimsenin bedavaya oynadığını sanmıyorum bizim takımda belki Metin Oktay, o da bir dönemdir. Herkes parasını almış, işini yapmış, gitmiş. Hani Sneijder'in de bir özelliği yok sonuçta maaşını almış tıkır tıkır?başarısına laf eden yok ki
misalen uruguaylı arkadaş 2 tane top kurtardı diye ben çıldırmam çünkü zaten 4milyon alıyor
ya da belhanda 350 gol 750 asist yapsa ilk hatasında ben yine laf ederim çünkü yılda 3,5milyon alıyor zaten karşılığını
işleri bu
yapması gerekeni yaptı diye 1 insan çıldırmak anlamsız geliyor bana