Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ea6a4ed4-6c7e-427c-8fb3-ec6a0fa29e14-m-thumb.jpg

En agir kufuru yazmak isteyip yazamamak var, cunku banlanmak istemiyoruz. Benim gibi en agir kufuru suan yazmak isteyen varmi, yoksa sadece benmi bu yonetime cok pis sinirliyim?

Yazin gomisi yollayip adam almadilar, sonra ekran onunde siritarak 2 golcu alacagiz dediler, ve son gun vagner love almak icin besiktas kapisina gidecek kadar aciz duruma dustuler.

Devre arasi oncesi oyuncularla gorusme olacakti, ve ilk haftada hepsi alinacakti.

Simdi son 6 gun ve halen forvet ariyorlar, nasil bir is bu? Alan, pato vesaire oyunculari almaya calistilar ve simdi son gunlerde baska isimleri ariyorlar.

Mugdat, Emre tasdemir, Semih kaya, sinan vesaire gibi kazmalari aldilar.

Donk ile sozlesme imzalandi, iyi bir ucrette verdiler. Ama linnes ile daha masaya bile oturmadilar.

Serdar aziz bi anda kadro disi kaldi, 5m euro verdigin adami bedava vermenin akil mantigi nerde? Kendi egosu yuzunden klubun parasini hice sayan bir hocadan bi mok olmaz.

Feghuili vesaire adamlari satis listesine koy ve sonra satma. Elinde kalinca ne yapacan, onlarda mi kadro disi yapip rakiplere vereceksin?

Albayrak gibi dag faresini oyuncu gorusturmesine gondermek nedir? Agzi sarimsak kokan, koltuk arasini kolonya ile gezen ve cebinde kebap gezen adamin temsil ettigi takima kim gitmek ister. Birde dislerini yikasin, pislik.

Neyse sacma sapan seyler yazdiriyorlar adama, bin defa bela okuyorum lan size.

evet arkadaslar bugün de bos gecti.

üstelik serdari fenere hediye ettik.

bakalim yarin neler olacak.

Bu Serdari amma buyutttunuz ha. Maclarin yuzde 50 sinde oynadi sadece. Kronik sakat bir herif. Bunun icin para koparmamiz bir mucize zaten. Sevinmemiz lazim. Hemde fenerin simdi iki les yerli stoperleri oldu. Bundan sonra fener dusunsun.

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

Siz Fatih Terime ihanet ediyorsunuz. Vasıfsız herifler amacınız ne sizin?

Keşke hiç devre arası tranfer sezonuna girmeseydik

Sözleşme feshettikten sonra bonservisi nasıl alacağız renklerim

serdarin menajeri tam olarak bunlari demis:

geçen hafta sonundan beri yönetimle irtibatlarımız devam ediyor. yusuf günay'la görüştük, süreci konuştuk. serdar'a teşekkür ettiler, bu süreçte güzel bir duruş sergilediğini, kulüpten ayrılmasını hiç istemediklerini ama sürecin böyle geliştiğini söylediler. görüştüğümüz kulüpleri açıkladık. türkiye'de fenerbahçe kulübüyle anlaşmak istiyoruz dedik. rakip takımlar da sordular, biz sadece fenerbahçe kulübüyle anlaşacağımızı söyledik. dün yusuf bey bizi tekrar kulübe davet etti. kulübün avukatı, bir yönetici daha, hesaplar kitaplar yapıldı (borç alacak) ve en son bize fenerbahçe'yle görüşüp anlaşabileceğimiz konusunda bilgi yapıldı. serdar'a teşekkür edildi, helallik alındı.

daha önce semih özsoy ve abdurrahim albayrak'ın teyitleri neticesinde görüşme yaptık fenerbahçe'yle. fenerbahçe kulübüyle de anlaştık. yusuf bey'i aradım, "hadi hayırlı olsun, yarın (24 ocak) 11'de kulüpte sözleşmemizi feshedeceğiz" dedi. biz tekrardan kulübe gittik, fesih için, 16.00'da yönetim kurulu toplantısına girdiler, toplantı uzayınca bu işin yarın (25 ocak) tarihine kalacağını bildirdik. yarın herhalde sözleşmeyi feshederiz diye düşünüyoruz.

serdar'ın tüm alacakları, yapılacak ödeme, serdar'ın fedakarlığı sonucu mutabık kaldık.

bugün abdurrahim albayrak aradı, çok teşekkür etti bize, üzüntü duyduğunu söyledi.

(bonservissiz mi gidiyor sorusuna cevap): bonservissiz olur mu? galatasaray'ın tabii ki iyi bir tasarrufu var. devre arası transferleri zor transferlerdir.

S.B mode on
iyi tarafından düşünelim

borçlar 16 milyon euro civarında düşecek

S.B mode off

belamızı bulduk

Lan en azindan su transfer gorusmelerini icin masraflari kendi cebinizden odeyin, hirbooo. Kim bilir ucak masrafi ve otel paralari kac bin euroya mal oldu. Birde eskortlara kumara falan, saka gibi

başarısına laf eden yok ki
misalen uruguaylı arkadaş 2 tane top kurtardı diye ben çıldırmam çünkü zaten 4milyon alıyor
ya da belhanda 350 gol 750 asist yapsa ilk hatasında ben yine laf ederim çünkü yılda 3,5milyon alıyor zaten karşılığını
işleri bu
yapması gerekeni yaptı diye 1 insan çıldırmak anlamsız geliyor bana
Hagi de maaşını aldı gitti o halde? Taffarel? Bülent Korkmaz? Kimsenin bedavaya oynadığını sanmıyorum bizim takımda belki Metin Oktay, o da bir dönemdir. Herkes parasını almış, işini yapmış, gitmiş. Hani Sneijder'in de bir özelliği yok sonuçta maaşını almış tıkır tıkır?
Bunlar ekstrem işler yapan adamlardır. İz bırakırlar, tarihe kazınırlar ölümlerinden sonra bile hatırlanırlar. Spor kulüplerinin böyle efsaneleri her zaman olmuştur ve olacaktır. İşin doğası bu.
Fatih Terim böyle bir efsane değildir bazılarının gözünde. Buna bir yorumum yok. Ali Sami Yen ve Metin Oktay dışındakiler subjektif yorum olarak değerlendirilir. Eğer onları da efsane olarak görmüyorsan zaten Galatasaray senin için bir şey ifade etmiyor demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt