Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidin Tetteh e basin parayi onu alin iste en azindan genc forvetimiz olur ileride para edecek.

Anladım.Mustafa Cengiz yönetimi ne yaptı peki 1.5 yıllık süreçte?
Transfer politikasini rezil buluyorum

En buyuk sorunda Adnan Polat nasil Adnan Sezgin capsizini bu islere koyup basina is actiysa

Kendiside apoya ayni yetkiyi verip basina is aliyor

Ama gel gelelim finans olarak cok iyiler haklarini verelim

Dursun hem finans hem transfer acisindan rezildi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demba Ba'yı kimse istemezken. Alan+Demba Ba süper olur demiştim. Onları dahi alamadılar.

Gomis,Rodrigues,Ozan gibi para edecek adamları elden çıkarıp 6 aydır hiçbir plan yapmadan o mevkiler işgal edilemez. Her seferinde olduğu gibi yine taraftar çözmeli bu işi. Şimdi panikle Luiz Adriano hıyarına falan bir odlu para dökecekler.

Adam mustafa cengiz savunuyor burada. Oğlum herif seni 6 aydır kandırıyorlar lan gözüne baka baka yalan söylüyor sen neden savunuyorsun bu adamı değişik misin?

Dursun'u da hiç sevmezdim az küfür etmişliğim yağlı surat demişliğim vardır ve gitmesine en çok sevinenlerden biriydim

Lakin Dursun, bu yönetim karşısında melek gibi kalıyor. Dursun'a söylediğim tüm sözleri geri alacağımı rüyamda görsem inanmazdım Gelen gideni aratır lafı bir kez olsun gerçek çıkmasın be arkadaş.

Dursun saftı, duygularıyla hareket ederdi, ağlardı, coşardı yalan söylerdi falan ama yine de bu adamlar gibi uyanık, işini iyi bile, yolunu bulan bir tip asla değildi.

Son düzenleme:
Ya işe yarar iki forvet oyuncusu (İlle çok pahalı adam olması da gerekmiyordu) alsalardı, yahutta para eden Fernando-Feghouli-Belhanda' yı filan da satıp; genç, ucuz yollu futbolcular alsalardı; Anadolu kulüplerinin bedava fiyatına aldıklarından çok daha kaliteli adamlar bulunur istenirse ve iş bilinirse. Şampiyon olamadıktan sonra ne fark eder?...

dursunun ibrahimovic hakkinda yalanlama yapmayip milleti umutlandirma cabalarini unuttunuz.

dursunun ibra edilmesinin büyük bir skandal oldugunu da unuttunuz.

dursunun rivaya peskes ile bedavaya hükümete verdigini de unuttunuz.

großkreutza paralar harcayip faks yetistirememesini de unuttunuz.

siz neyden bahsediyorsunuz? tartis bakalim sabaha kadar.

Bu yönetim hocayı da şampiyonluğu da satmıştır. Yönetim İstifa

Dursun mu daha kötü Mustafa Cengiz mi konuşuluyor. Abi şaka mısınız? 2 sinde de Galatasaray baskani olacak kapasite yok diyeceğinize sanki biri iyiymiş gibi güzelliyosunuz allah akıl fikir versin.

Transfer politikasini rezil buluyorum

En buyuk sorunda Adnan Polat nasil Adnan Sezgin capsizini bu islere koyup basina is actiysa

Kendiside apoya ayni yetkiyi verip basina is aliyor

Ama gel gelelim finans olarak cok iyiler haklarini verelim

Dursun hem finans hem transfer acisindan rezildi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Finans olarak iyi olduklarını düşünmüyorum.Resmen Yalan söylüyor başkan.

2018 eylül ayında GSTV 'de ''An itibari ile hiçbir oyuncunun Galatasaray'dan bir kuruş alacağı yoktur'' dedi.Serdar'ın Menajeri önüne gelene konuşuyor 1.9 milyon euro alacağımız var diye.

Şampiyonluk Dursunun kurduğu kadro sayesinde geldi.Buradan gelen gelirler Şampiyonlar ligi gelirleri bunlar Dursuna yazar.

Gelelim Cengize Gomis'i sattı yerine kimseyi almadı Şampiyonlar liginde üst turda alacağımız olası 10-15 milyon euro geliri hiç etti.

Devre arasında Ozan ve Garry satıldı yerlerine oyuncu alınmadı(Semih'i adamdan saymıyorum 2 aydır maç oynamamış).

Bu oyunculardan gelen bonservis bedellerini bilançoya yansıtıp Numaradan kar açıkladı.

8 AYDIR KOSKOCA GALATASARAY TAKIMININ SANTRAFORU YOK.

Dursun mu daha kötü Mustafa Cengiz mi konuşuluyor. Abi şaka mısınız? 2 sinde de Galatasaray baskani olacak kapasite yok diyeceğinize sanki biri iyiymiş gibi güzelliyosunuz allah akıl fikir versin.
birisini öbüründen daha iyi bulmak ikisini begenmek anlamina gelmiyor.

başlayacam dursuna da cengize de ha. illa birini tutmak zorunda mısınız. ikisi de beceriksiz rezil herifler işte neyini tartışıyorsunuz anlamadım

Kapatın vurun kiliti nöbete. Bu saatten sonra kimse gelmez. Kimse iyi adamını satmaz geçmiş olsun. Alan Alan diye kandırıldık bunca zaman

55ED6961-BB17-4D0B-9462-2941B9FC5D27.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt