- 16 Haziran 2010
- 208.731
- 162.425
- 6.838
Gidin Tetteh e basin parayi onu alin iste en azindan genc forvetimiz olur ileride para edecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer politikasini rezil buluyorumAnladım.Mustafa Cengiz yönetimi ne yaptı peki 1.5 yıllık süreçte?
senin ciddi olduguna inanmak istemiyorum.En azından adamı almışlardı .. bunlarda o aşama bile yok
GALATASARAY TARİHİNİN EN REZİL YÖNETİMİ İSTİFA !
dursun alabildi sanki saçma sapan konuşuyon farklı olcam diyeMustafa Cengiz onu alamazdı ?
Finans olarak iyi olduklarını düşünmüyorum.Resmen Yalan söylüyor başkan.Transfer politikasini rezil buluyorum
En buyuk sorunda Adnan Polat nasil Adnan Sezgin capsizini bu islere koyup basina is actiysa
Kendiside apoya ayni yetkiyi verip basina is aliyor
Ama gel gelelim finans olarak cok iyiler haklarini verelim
Dursun hem finans hem transfer acisindan rezildi
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dursun daha iyi.Dursun mu daha kötü Mustafa Cengiz mi konuşuluyor. Abi şaka mısınız? 2 sinde de Galatasaray baskani olacak kapasite yok diyeceğinize sanki biri iyiymiş gibi güzelliyosunuz allah akıl fikir versin.
birisini öbüründen daha iyi bulmak ikisini begenmek anlamina gelmiyor.Dursun mu daha kötü Mustafa Cengiz mi konuşuluyor. Abi şaka mısınız? 2 sinde de Galatasaray baskani olacak kapasite yok diyeceğinize sanki biri iyiymiş gibi güzelliyosunuz allah akıl fikir versin.
evet dostum Mustafa Cengiz daha iyi, forvette de sen oynarsın 2. yarıda.birisini öbüründen daha iyi bulmak ikisini begenmek anlamina gelmiyor.