- 3 Haziran 2015
- 57.947
- 67.218
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şşş sakin oldursun alabildi sanki saçma sapan konuşuyon farklı olcam diye
Mevcut Yönetimdeki adam müsvetteleri Malum şahıs cumbaba ile içli dışlı olduğu için emirle hareket ediyorlar.Dursun'u da hiç sevmezdim az küfür etmişliğim yağlı surat demişliğim vardır ve gitmesine en çok sevinenlerden biriydim
Lakin Dursun, bu yönetim karşısında melek gibi kalıyor. Dursun'a söylediğim tüm sözleri geri alacağımı rüyamda görsem inanmazdım Gelen gideni aratır lafı bir kez olsun gerçek çıkmasın be arkadaş.
Dursun saftı, duygularıyla hareket ederdi, ağlardı, coşardı falan ama yine de bu adamlar gibi uyanık, işini iyi bile, yolunu bulan bir tip asla değildi.
bundesliga altyapisinda forvet oynamisligim var. vallaha oynarim aslinda. kapasite mevcutevet dostum Mustafa Cengiz daha iyi, forvette de sen oynarsın 2. yarıda.
o elindekileri alıp tek tek yedireceksin buna. kepaze herif
Vereceksin Kardeşim Seve Seve vereceksin.Transfer dönemi bir hafta sonra bitiyor ben olsam 10 isterim.Şimdiye kadar akılları nerdeymiş?Bu Belhandanin kankasina göre Pato yillik 6-7 milyon euro istemis...
normal adam ne diye daha az paraya evet desin zaten?Bu Belhandanin kankasina göre Pato yillik 6-7 milyon euro istemis...
Menajer komisyonuymus. Ver kafan rahat olur salaklar
Ndaiye'yi de 16 milyon euroya sattılar.Gomis,Rodrigues,Ozan gibi para edecek adamları elden çıkarıp 6 aydır hiçbir plan yapmadan o mevkiler işgal edilemez. Her seferinde olduğu gibi yine taraftar çözmeli bu işi. Şimdi panikle Luiz Adriano hıyarına falan bir odlu para dökecekler.
Menajer komisyonuymus. Ver kafan rahat olur salaklar