Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
896a12e0811c47000d054dc354389979.jpg

Küfürler serbest olsun lütfen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun'u da hiç sevmezdim az küfür etmişliğim yağlı surat demişliğim vardır ve gitmesine en çok sevinenlerden biriydim

Lakin Dursun, bu yönetim karşısında melek gibi kalıyor. Dursun'a söylediğim tüm sözleri geri alacağımı rüyamda görsem inanmazdım Gelen gideni aratır lafı bir kez olsun gerçek çıkmasın be arkadaş.

Dursun saftı, duygularıyla hareket ederdi, ağlardı, coşardı falan ama yine de bu adamlar gibi uyanık, işini iyi bile, yolunu bulan bir tip asla değildi.
Mevcut Yönetimdeki adam müsvetteleri Malum şahıs cumbaba ile içli dışlı olduğu için emirle hareket ediyorlar.

Kimse dursundan kötü olamaz diyordum .. beterin beteri varmış dağılalım

Olay yine içimizden hallederuka gidiyor.

Menajer komisyonuymus. Ver kafan rahat olur salaklar

3 hafta ayni adamla uğraş , sonra GS menfaatleri icin vazgeçtik de kimse artık bu ucuz yalanlara inanmaz

Alan’ı alamaduk ama ayfon alduk. Gittuğumuza değdu.. :)
DxlOSUoWoAIyGW1.jpg

Gomis,Rodrigues,Ozan gibi para edecek adamları elden çıkarıp 6 aydır hiçbir plan yapmadan o mevkiler işgal edilemez. Her seferinde olduğu gibi yine taraftar çözmeli bu işi. Şimdi panikle Luiz Adriano hıyarına falan bir odlu para dökecekler.
Ndaiye'yi de 16 milyon euroya sattılar.

Ndiaye 16 milyon euro
Ozan 11 milyon euro
Rodrigues 9 milyon euro
Gomis 6 milyon euro

Toplam 42 milyon euro

Nagatomo ve Marcao hariç adam alamadılar bu ikisinin maliyeti de 6 milyon euro geriye kalan 36 milyon euro nerede Mustafa Cengiz?

Bu yönetim 3 transfer döneminde sürekli oyuncu satıp tek 1 forvet bile alamadı.

36 milyon euronun hesabını verecekler. 1 forvet bile alamadı beceriksizler

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok komisyonmuş yok yıllık ücretmiş yalanınızı sikeyim sizin hain ibneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt