Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söylenti
Dinçer Azaphan Dubai'de Pato ve Alan Carvalho ile görüşmek için Galatasaray'dan yetki aldı ve sponsor olacak.Pato'dan sonra Alan Carvalho'nun paylaşımına yorum atan Dinçer Azaphan,Pato ve Alan ile beraber döneceği söyleniyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu yaparlarsa kendi adıma haklarında kötü düşündüğüm için özür dilerim ama ben bu adamlara güvenmiyorum.

allah cezanızı vermesin sizin gibi yönetimin, affedin serdarla ereni bi haltta almayın, koruyalım kadroyu. zaten en azından 2. olur bu kadro. mayıstada yapalım kongreyi adam gibi yönetecek birilerini bulup getirelim klübün başına.

Parayı Pato'ya gömsenize lan

Söylenti
Dinçer Azaphan Dubai'de Pato ve Alan Carvalho ile görüşmek için Galatasaray'dan yetki aldı ve sponsor olacak.Pato'dan sonra Alan Carvalho'nun paylaşımına yorum atan Dinçer Azaphan,Pato ve Alan ile beraber döneceği söyleniyor.

Hiçbir şekilde inanmıyorum bu haberlere

Bunlar kim Alan kim

Bak Alan diyorum Pato’yu söylemiyorum bile

Ne sponsoru Allah aşkına ya?Adam demez mi 20 milyonluk satış yaptınız hala ne sponsoru

f278971d2ffab01c249c237c0fde2280.jpg

Söylenti

Kim soylemis nerede söylemiş duyuma harmanim reis detay ver biraz

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Söylenti

Hahahah reis inanma. Dincer = sinan engin. Kankasi kendi kendine pr calismasi yapmis twitterda hahah

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Caicedo yu fatih hoca hayatta istemez yönetim kendi alırsa bilemem

Serdar olayida acaip. Ulan tüm Galatasaraylilar (yöneticiler dahil) fener küme düşsün diye elinden geleni yapar normalde. Adamlar bilerek isteyerek serdarin fenere gitmesine göz yumdu. Adamları küme düşmekten kurtarmayı görev edindiler. Bilmiyorum abi ben bu işlerden hiç haz etmedim. Burnuma kötü kokular geliyor.

Yeme bizi Dincer.

Sov kokan hareketler.

Bu yönetim 1 sene oldu bir tane adam gibi transfer yapamadı. Üstüne eski yönetimin aldığı oyuncularla şampiyon olup prim kastılar. Bu kadar kötü bir yönetim görmedim. Beceriksizler. Abv dalyaprak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt