Ben gerçekten art niyet aramaya başladım artık ciddi ciddi bunlarda, yahu başımıza gelebilecek en çapsız/vizyonsuz Dursun bile bu adamlardan daha fazla iş yaptı bu ne böyle anca sat anca sat, üstelik sattığımız Rodrigues-Ozan-Ndiaye-Gomis gibi adamların hiçbirisi bu yönetim sayesinde takıma kazandırılan adamlar değil "bizden önceki yönetim borç bıraktı, UEFA ceza verecekti" diyor da neden kendisinden önceki yönetimin kurduğu kadro ile kendisinden önceki yönetimin getirdiği Fatih Terim ile geçen sene şampiyon olduklarını söylemiyor ? neden kendinden önceki yönetimin kadroya kattığı adamları satarak para kazandıklarını söylemiyorlar? üstelik tam 1 sene önce de aynı haltı yedi bunlar biz Asamoah 'ı beklerden onu alamadıkları gibi orta sahamızı da sattılar Allahtan Nagatomo ve Donk çok ekstra performans gösterdi ligin ikinci yarısında yoksa şampiyonluktan olabilirdik Latovlevici-Selçuk 'a filan kalsaydık ...
Yahu düşün Dursun 'u bile şu adamlara karşı savunacak duruma getirdiler bizi 1 sene içinde ...