Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su bariyerin onu bir uzun ALAN
birtek PATOYU sevdim gerisi yalan
TEHTEHIN hasretidir hucreme dolan
birtek SEMIH geldi gerisi yalan

CAICADO denilen elemanin instagram hesabi yokki.

Lazio resmi hesap follow bile yapmiyor Caicado denilen elemani

Renktas yapilabilecek çok hamle var ama bunlar bilerek yapmıyor. Talimat alıyorlar.
Ben gerçekten art niyet aramaya başladım artık ciddi ciddi bunlarda, yahu başımıza gelebilecek en çapsız/vizyonsuz Dursun bile bu adamlardan daha fazla iş yaptı bu ne böyle anca sat anca sat, üstelik sattığımız Rodrigues-Ozan-Ndiaye-Gomis gibi adamların hiçbirisi bu yönetim sayesinde takıma kazandırılan adamlar değil "bizden önceki yönetim borç bıraktı, UEFA ceza verecekti" diyor da neden kendisinden önceki yönetimin kurduğu kadro ile kendisinden önceki yönetimin getirdiği Fatih Terim ile geçen sene şampiyon olduklarını söylemiyor ? neden kendinden önceki yönetimin kadroya kattığı adamları satarak para kazandıklarını söylemiyorlar? üstelik tam 1 sene önce de aynı haltı yedi bunlar biz Asamoah 'ı beklerden onu alamadıkları gibi orta sahamızı da sattılar Allahtan Nagatomo ve Donk çok ekstra performans gösterdi ligin ikinci yarısında yoksa şampiyonluktan olabilirdik Latovlevici-Selçuk 'a filan kalsaydık ...

Yahu düşün Dursun 'u bile şu adamlara karşı savunacak duruma getirdiler bizi 1 sene içinde ...

Caicedonun instagram accountunu bile bulamadim. Lazio da Caicedo diye birini takip etmiyor.

Eger gecen sezon başında gelselerdi asla şampiyon olamazdik.

Ya hayır hadi sol bek bulamıyoruz bunu az çok anlıyorum iyi denebilecek sol bek dünyada az bir süre bunun sıkıntısını yaşadık. Forvet ama ulan bu forvet bulan Tanzanya'dan buluyor, kimi Kolombiya'dan, kimi ebesinin nikahından kısacası her yer forvet kaynıyor cidden bu kadar zor değil almak bari beceremiyorsaniz hiç caicedo maicedo ne oynadığı belli olmayan tipleri de almayın dostlar alışverişte görsün diye transfer yapılmaz. Beceremiyoruz deyip istifa edin bunun için bile geç kaldınız da neyse.

Ben gerçekten art niyet aramaya başladım artık ciddi ciddi bunlarda, yahu başımıza gelebilecek en çapsız/vizyonsuz Dursun bile bu adamlardan daha fazla iş yaptı bu ne böyle anca sat anca sat, üstelik sattığımız Rodrigues-Ozan-Ndiaye-Gomis gibi adamların hiçbirisi bu yönetim sayesinde takıma kazandırılan adamlar değil "bizden önceki yönetim borç bıraktı, UEFA ceza verecekti" diyor da neden kendisinden önceki yönetimin kurduğu kadro ile kendisinden önceki yönetimin getirdiği Fatih Terim ile geçen sene şampiyon olduklarını söylemiyor ? neden kendinden önceki yönetimin kadroya kattığı adamları satarak para kazandıklarını söylemiyorlar? üstelik tam 1 sene önce de aynı haltı yedi bunlar biz Asamoah 'ı beklerden onu alamadıkları gibi orta sahamızı da sattılar Allahtan Nagatomo ve Donk çok ekstra performans gösterdi ligin ikinci yarısında yoksa şampiyonluktan olabilirdik Latovlevici-Selçuk 'a filan kalsaydık ...

Yahu düşün Dursun 'u bile şu adamlara karşı savunacak duruma getirdiler bizi 1 sene içinde ...
Ben Fatih hocaya en çok üzülüyorum. Bu gidişle oda çok duramayacak. Birileri paraları cukkaladiktan sonra zaten bunlar da defolup giderler.

IMG_3450.webp

Gerçek hesap Bu olabilir

Bizi takip ediyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Söylenti
Dinçer Azaphan Dubai'de Pato ve Alan Carvalho ile görüşmek için Galatasaray'dan yetki aldı ve sponsor olacak.Pato'dan sonra Alan Carvalho'nun paylaşımına yorum atan Dinçer Azaphan,Pato ve Alan ile beraber döneceği söyleniyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt