Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet forvet diye kafayi siyirmis.Bu kadar alacagi varsa coktan tek tarafli fesih hakki olmasi lazim.O zaman hem bedava giderdi hem de alacaklarini odemek zorunda kalirdik.Demek ki bahsedilen kadar alacaklari yok.Birileri yalan soyluyor.Zamanla kokusu ortaya cikar.
Bahsedilen kadar alacağı var malesef. Menajeri + kendi ücreti 2.5 m euro. Ligin ikinci yarısında da alacağı bir 1 m euro mevcut.

Şu karmaşık ve zor günlerde Göztepe maçını kayıpsız atlatırsak yine de şansımızın çok olduğunu düşünüyorum. Fatih Terim e güveniyorum. Ama yönetime, hayır hayır hayır.
Zaten biz bu kadroyla Göztepe'yi yenersek bir de üstüne forvet gelirse zaten önümüzde kimse duramaz. Ama olay sadece Göztepe değil. Deplasmanlardan o kadar korkuyorum ki sıradan bir taraftar olarak Başakşehir'in ikinci yarıda Arena hariç bütün maçlarda favori olmasına rağmen bizim için ne Göztepe ne Alanya maçında biz favoriyiz diyemiyorum. Pato, Alan, Tetteh'in 3'ü birden de gelseydi bu değişmeyecekti bende. Çünkü oynanan deplasman oyununun forvet ile izah edilecek bir tarafı yok. Bu durum nasıl düzelecek bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum.

Ama nasıl forvetler?Taraftarın çoğunu memnun edecek isimler mi?
eger o laziodaki les gelirse, küfür ederim. Acik acik küfür ederim, ve sakinlesmem. 7 ay o cöp icin harcanmadi. CL o cöp icin harcanmamali.

Asil olmasi gerek:

Alan (Neticede anlastik albayraga göre yani kendisi ve kulübüyle) + Ekele/Pato/Tetteh/Diagne/Babacar gibi bir forvet

Millet forvet diye kafayi siyirmis.Bu kadar alacagi varsa coktan tek tarafli fesih hakki olmasi lazim.O zaman hem bedava giderdi hem de alacaklarini odemek zorunda kalirdik.Demek ki bahsedilen kadar alacaklari yok.Birileri yalan soyluyor.Zamanla kokusu ortaya cikar.
Burada ben Haluk Canatar'a güveniyorum maalesef. Çünkü alacak mevzusunu neredeyse 1 aydır dillendiriyor bu lavuk. Bizden de kimse reddetmedi. Buradan bile adamın haklı olduğunu kabul etmiş oluyorlar bizimkiler.

Simdi Apo diyor ya Alan da sorun yok.. kendisi gelmek icin can atiyormus hesabi .. kulübü de sorun cikarmiyormus.. ee sorun ne ki ozaman ??

Forumda ben eski kulüp çalışanıyım, tasarım işlerine bakıyorum diyen bir hırb vardı. Sahi nerede o? Transfer sallamaları yapıyordu.

Görüşülenler belli. Birçoğunun ismi dillenildi medyada zaten. Tahminimce 1 tanesi basında ismi çıkanlardan, ikincisi sürpriz bir isim olacak. Duyumcu değilim, politik cevap verme sebebim de anlaşmaların hiçbiri tamamlanmadığından kulübün zor duruma düşmemesidir. Bir çıkarım ya da artistliğim, duyumcu olma isteğim vs. de yoktur. Lütfen o gözle bakmayalım :')

Onlardan biri Alan :)

eger o laziodaki les gelirse, küfür ederim. Acik acik küfür ederim, ve sakinlesmem. 7 ay o cöp icin harcanmadi. CL o cöp icin harcanmamali.

Asil olmasi gerek:

Alan (Neticede anlastik albayraga göre yani kendisi ve kulübüyle) + Ekele/Pato/Tetteh/Diagne/Babacar gibi bir forvet
Lazio'nun forveti de ihtimaller arasında o zaman..

Donk oynadığı taktirde sözleşmesi otomatik uzatılacak. Donk'la sözleşme feshi yapılıp yabancı orta saha transferi yapılabilir mi?
Asla yapılmamalı. Donk'un Arap Yarımadası'nda piyasası vardır diye düşünüyorum. Severler onlar böyle siyahi topçuları. Hiç yoksa en azından 3-4'e gönderilebilir yazın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt